To je to što me zanima!

Nakon Marina Čilića, nastup u Miamiju otkazao i Ivan Dodig...

Ivan Dodig otkazao je nastup na turniru Masters serije 1000 u Miamiju. Dodig je na Indian Wellsu ozlijedio ručni zglob. Turnir je još prije otkazao naš najbolji igrač Čilić
Vidi originalni članak

Nakon Marina Čilića, nastup na turniru iz kategorije Masters 1000 u Miamiju otkazao je i Ivan Dodig. Čilića mjesecima muči desno rame pa je odlučio ne riskirati s nastupom u Miamiju, dok je Dodig u Indian Wellsu ozlijedio ručni zglob.

Povratak Čilića i Dodiga očekuje se na turniru u Monte Carlu koji starta 12. travnja. Turnir u Miamiju počinje 25. ožujka, a nakon Čilićevog i Dodigovog otkazivanja, Borna Ćorić ući će u glavni turnir, dok će Mate Delić u kvalifikacije. Miami počinje 25. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gregorsamsa555 24.03.2015.

    Ah bas sam bio pripremio odlican osvrt na iznimno neobicno finale prepuno nekarakteristicnih pogresaka s obje strane, dobrih poteza takodjer, fenomenalnog povratka Rodje i na kraju zasluzene pobjede Djoke. Eto nista od clanka, malo je odd...

  • caksa 24.03.2015.

    mozsa ne znate da je djokovic pobedio na indian velsu

  • undethaker 24.03.2015.

    Redakcijo, a da objavite pobjednika Indian Welsa! Moze vas biti sramota, smradovi jedni, neuki! Jebem mater vama i onome ko vas zaposli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare