To je to što me zanima!

Nakon potopa opet na 'modre': 'Htjet će isprati gorak okus...'

To sigurno nije njihova realna snaga, stanje im je takvo kakvo je. Čitam i da je u subotu poslije utakmice bilo nestašluka, rekao je Mamić o izlasku igrača Slavena
Vidi originalni članak

Nakon samo četiri dana nogometaši Dinama vraćaju se u Koprivnicu u kojoj će ih ponovo dočekati Slaven Belupo. No ovoga puta radi se o prvoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa.

'Modri' su osokoljeni uvjerljivom 6-1 prvenstvenom pobjedom u subotu, a preko 'farmaceuta' žele izboriti finale i naposljetku, dakako, osvojiti 'Rabuzinovo sunce'.

- Zadatak nam je osvojiti Kup. Tako ćemo se postaviti u ovoj utakmici bez obzira na specifičnosti koje Kup nosi sa sobom. Želimo biti na nivou kao u subotu, ako ne i na višem - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Koliko je subotnja utakmica realna snaga Slavena?

- To sigurno nije njihova realna snaga, stanje im je takvo kakvo je. Nisam svaki dan s njima da bih mogao pametovati. Oni će sve pokušati napraviti da isperu gorak okus. Čitam i da je u subotu poslije utakmice bilo nestašluka - rekao je Mamić pritom misleći na 'proslavu' 6-1 poraza igrača Slavena na tamburama u jednom koprivničkom klubu.

Zoki još ne zna koji će sastav izaći, ali problem će i dalje biti u obrani gdje su 'modri' najtanji.

- Bit će promjena. Ademi je dobio neugodan udarac. Tek ću poslije treninga odlučiti o sastavu, taktizirat ćemo na stoperskim pozicijama jer imamo samo dva braniča, a jedan od njih je junior Capan.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kamber 12.03.2014.

    A mamicu ruzan si kao jazavac

  • Yassa 11.03.2014.

    smjeh od izjava bilje da šute

  • Očajna Kućanica 11.03.2014.

    Naprijed Slaven Belupo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare