To je to što me zanima!

Grčka Kavala želi Asanovića: Ma neću ostaviti šefa Slavena!

Grčki prvoligaš želio je Asanovića na klupi, no izbornikov pomoćnik odbio je vrlo konkretnu ponudu. Kaže da vjeruje u naše igrače i u sve što reprezentacija radi...
Vidi originalni članak

Ove zime Crvena zvezda uzela je Slavenu Bilić jednog pomoćnika, a na proljeće je grčka Kavala željela uzeti mu drugog.

- Istina je, bio sam u Grčkoj i razgovarao s čelnicima Kavale. Bili su vrlo konkretni i korektni, ali ponudu sam odbio. Ostajem uz Slavena i igrače - rekao je Asanović, koji je Bilićev pomoćnik bio i u mladoj reprezentaciji.

- Privlačno je otići u inozemstvo i raditi, ali odlučio sam ostati jer vjerujem u ove igrače i u sve ono što radimo. Uvjeren sam da ćemo uspjeti ostvariti cilj i otići na Euro - kazao je Aljoša.

O njemu se često govori kao o čovjeku iz sjene koji ne voli eksponiranje, ali i da nema ambicija da počne samostalno raditi.

- Ma ambicija uvijek ima, ali nikad se ne zna. Možda za godinu ili dvije preuzmem neki klub, a možda se više nikad neću ni baviti ovim poslom - pomalo tajanstveno kaže Asanović.

Stožer, dakle, ostaje u istom sastavu. Bilić ide dalje s Asanovićem, Jurčevićem i Mrmićem, ali i bez Roberta Prosinečkog.

- Ništa se nije promijenilo njegovim odlaskom, kao što se ne bi promijenilo ni da je Asanović otišao. Odnosi među nama su odlični, stožer je toliko čvrst da nema šanse da dođe do nekih potresa - uvjerava Aljoša. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zagi 10 03.05.2011.

    baš mi je žao da nejdeš, svaka ti čast

  • alen85 03.05.2011.

    vrjeme je da ode bilic i njegova cjela bagra..dosta je bilo i hvala mu na svemu,ma da neznam na cem al ok...ja sam za stranca kojem ce npr mandzukic uvjek biz mandzukic a ne neka zvjezda sto on za sebe misli,to sam sam njega za primjer uzeo..treba nase spustit na zemlju ko capello,napravi od engleza miseve i pogle sad kak igraju barabe

  • boww 03.05.2011.

    ma idi i povedi bilića sa sobom!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare