To je to što me zanima!

Nakon puna četiri mjeseca Trezeguet u postavi Juvea

Claudio Ranieri najavio je da će u subotnjoj utakmici 25. kola Serije A, kod Palerma, David Trezeguet biti u početnoj postavi Stare dame
Vidi originalni članak

Bivši francuski reprezentativac i sjajni napadač torinske “stare dame” David Trezeguet tek se nedavno vratio na travnjake, nakon četiri mjeseca izbivanja radi operacije ligamenata oba koljena.
- Trezeguet će početi utakmicu protiv Palerma. Drago mi je da sada mogu donijeti takvu odluku, to je vrlo važno za nas. Znamo kakvu utakmicu protiv Palerma možemo očekivati, za nas sasvim sigurno neće biti nimalo laka. Inter je vrlo blizu osvajanja naslova prvaka, mi se možemo jedino i dalje boriti – kaže Ranieri.
Budući da se strateg Juventusa odlučio za 31-godišnjeg Trezegueta, vrlo je lako moguće da u prvih 11 neće biti mjesta za Amaurija, koji je karijeru u Italiji izgradio upravo u Palermu. Stoga je uoči dvoboja protiv bivšeg kluba poslao poruku:
- Ako kojim slučajem zabijem protiv Palerma, neće biti proslave. Tamo su me tretirali kao kralja, zahvaljujući tom klubu, dobio sam priliku pokazati svoju kvalitetu - rekao je Amauri.
Inače, Juventus će nakon dvoboja protiv Palerma započeti s pripremama za prvu utakmicu osmine finala protiv Chelseaja, bivšeg kluba Claudija Ranierija, koja će se odigrati 25. veljače na Stamford Bridgeu u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marin16 21.02.2009.

    Trez je vec igrao nakon ozljede u kupu protiv Napolija.

  • Hrc_dinamo 20.02.2009.

    on je golgeter on je doktor, stalno zabija

Komentiraj...
Vidi sve komentare