To je to što me zanima!

''Nakon razgovora s Bilićem, više nisam dvojio o dolasku''

Čovjek je igrao za West Ham, vodio je Hrvatsku, radio u Rusiji i Turskoj i jako je dobar trener. Nakon razgovora s njim, više nije bilo dvojbe, rekao je Alex Song...
Vidi originalni članak

Slaven Bilić doveo je četiri igrača na kraju ljetnog prijelaznog roka. Dres West Hama oblače Alex Song, Victor Moses, Nikica Jelavić i Michail Antonio, a bivši igrač Arsenala i Barcelone, Kamerunac Song koji će za tjedan dana napuniti 28 godina, ističe se kao najbolja kupovina bivšeg hrvatskog izbornika. 

- Pričao sam s menadžerom Slavenom Bilićem i imali smo jako dobar razgovor. Sjajan je. On želi nekoga tko voli nogomet. Čovjek je igrao za West Ham, vodio je Hrvatsku, radio u Rusiji i Turskoj i jako je dobar trener. Nakon razgovora s njim, više nije bilo dvojbe. Za mene je jako važno biti negdje gdje me menadžer zbilja želi. Kada imate takvog nekog onda uvijek želite dati sve od sebe, ono najbolje što imate - rekao je Song za službenu stranicu 'čekićara' te dodao:

- Želimo nastaviti s dobrim igrama i rezultatima. Gledao sam utakmice protiv Arsenala i Liverpoola. Nevjerojatna izdanja, a momčad još može rasti - zaključio je Kamerunac. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Space Burek 03.09.2015.

    Song nije kupljen nego je posuden.

  • strmi007 02.09.2015.

    Tako je

  • Stručni komentator 02.09.2015.

    Song je bio najbolji igrač u Arsenalu, njihov Yaxa Toure. Ali nije se uklopio među niske Barcelonine igrače. Jelavić totalni promašaj, doveo ga samo jer je hrvat. Nane dovedi i mene u mesarsku ligu, bit ću vam motivator za 500EUR tjedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare