To je to što me zanima!

Nakon Reala, i Bayern je stigao na Stanove! Tamo će i trenirati

Zadarski stadion Stanovi, nakon Real Madrida, ugostio je i delegaciju minhenskog Bayerna. Ivica Olić dogovorio je tamo, naime, gostovanje mladih selekcija njemačkoga velikana
Vidi originalni članak

Nogometni klub Zadar proteklih godina nema previše razloga za zadovoljstvo igračkim dijelom jer momčad mu je potonula u Treću HNL, no ljudi u klubu i njegovi navijači nedavnim događanjima svejedno mogu biti itekako ponosni.

Ne događa se često da u vaše dvorište u razmaku od svega nekoliko tjedana dolaze delegacije Real Madrida i - Bayerna. Nakon što je klupska televizija "kraljevskog" kluba snimila kadrove za priče o nogometnim počecima Luke Modrića, Bavarci su otišli korak dalje.

Njihove će dvije omladinske selekcije, naime, na Stanovima odraditi dva treninga, a sve će pratiti i kamere Bayernove televizije, pohvalio se Zadar na službenoj stranici na Facebooku.

Bit će to još jedna sjajna promocija grada Donatova grada u Europi za koju je zaslužan naš proslavljeni reprezentativac Ivica Olić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Fenix 02.07.2017.

    Nekad su Zadar promovirale jake firme kao sto je Bagat,SAS,Polikem,Boris Kidric,Danilo Stampalia,Adria,Tvornica Koze,Luka,Vinilplastika,Jugoplastika,Maraska Jadrolinija,Liburnija itd a sad cekamo nekakve klince iz Njemacke da se cuje za Zadar. SRAMOTA za hrvattsku politiku i jad za zadarski vrijedni a nazalost gladni narod !!!!!!

  • lola2108 02.07.2017.

    Zadrani (manji ali glasniji dio )navija za Hajduk,svugdi po gradu i okolici neki glupi natpisi Torcide a zadarski klub u trecoj ligi.Sramota! A Splicani se uvik redovno trude omalovaziti Zadar i njegovu ulogu u Dalmaciji. To mi je uvik smetalo!A da ne govorim ovo otkad su se okrenuli protiv hrvatske reprezentacije. Nitko, pa ni Zadar ni Hajduk ne mogu biti iznad Hrvatske,ali partizanski duh Hajduka nitko ne moze unistiti.

  • Francesco_Totti 02.07.2017.

    Poslušajte pjesmu Bankina

Komentiraj...
Vidi sve komentare