To je to što me zanima!

Nakon Strahonje, Fredija je strah i Draženka Kovačića

Hajduk je stigao na bod zaostatka za Dinamom i nije trebalo proći puno da polete prve strelice optužbi na relaciji Poljud - Maksimir
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Hajduka sa Osijekom direktor bijelih Fredi Fiorentini ironično je komentirao delegiranje suca Marija Strahonje, koji je, TV snimka to jasno pokazuje, neopravdano isključio Andrića. Unatoč tome, disciplinski sudac Krešimir Vlajčević Andrića je kaznio sa dvije utakmice, u Hajduku su uvjereni, samo zato da ne igra proljetni derbi protiv Dinama. Iz Dinama poručuju kako će drugostuipanjska komisija za žalbe, na čelu koje je Igor Štimac, i onako smanjiti Andrićevu kaznu i tako vjerojatno otvoriti nove polemike.
U međuvremenu će Hajduk gostovati na Šubićevcu, a Fiorentini unaprijed upire prst u suca. Ovoga puta Draženka Kovačića, koji, zanimljivo, kao ni Strahonja, u ovoj sezoni još nijednom nije sudio Hajduku.
- Zar vama to nije čudno - upitao je Fiorentini.
- Delegiraju nam Kovačića, za koga smo tražili izuzeće. Na vrijeme sam upozorio javnost na Strahonju, sada upozoravam i na Kovačića. Ovo očito nije slučajno – tvrdi direktor Hajduka, koji se boji ¨poplave kartona¨, koja bi njegovu momčad prorijedila uoči derbija sa Dinamom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 06.12.2008.

    ma koje su to gluposti da klubovi uopce traze bilo kakve izuzeca-onaj tko je delegiran treba suditi najpostenije a ako zezne treba ga se kaznit-kakva vrazja izuzeca??smijesno...

  • Knight Cross 05.12.2008.

    Dobro buda.le kaj si vi zabrijavate Sam vi sanjajte da cete osvojit prvenstvo taj film nebumo gledali iducih 10godina!

  • T0rca1950 05.12.2008.

    Sutra - 5 zutih, 2 crvena za Hajduk penal za Sibenik... Sve da se Hajduka zaustavi. Sta ga vise lome to ga volin jace!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare