To je to što me zanima!

Nakon tek 9 utakmica Boateng umirovio reprezentativni dres

Nogometaš Milana Kevin Prince Boateng objavio je kraj reprezentativne karijere u dresu Gane. Vezni igrač opravdao je to obvezama u sadašnjem klubu, AC Milanu
Vidi originalni članak

Kevin Prince Boateng najavio je kraj reprezentativne karijere iako ima samo 24 godine i za gansku je nogometnu reprezentaciju nastupio samo devet puta te je pritom zabio jedan gol.

Navodno je Boateng takvu odluku obrazložio riječima da se želi koncentrirati na svoje igre u AC Milanu i odluku je već priopćio čelnicima Ganskog nogometnog saveza, prenosi BBC.

Zanimljivo je da se Boateng ganskom izborniku stavio na raspolaganje tek prošle godine prije Svjetskog prvenstva u JAR-u. U mlađim dobnim kategorijama igrao je za Njemačku u kojoj je i rođen, ali je zbog manjka prilika da zaigra u senirskoj vrsti 'elfa' gdje uspješno nastupa njegov polubrat Jerome.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pro1 29.10.2012.

    ja nemogu vjerovati dečko sam može odlučivati o svojo sudbini.....štabi on trebao riskirati akrijeru da mu neko sloomi nogu??? nema smisla ako se uspije dogovorit da vise neigra to je ok.....polje mu je da se posveti klubskoj karijeri... <3 Boateng<3

  • ovrebo 04.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MateMandac 04.11.2011.

    Jel on ista duzan toj drzavi pa mora igrati za nju? pa on je se rodio u njemackoj, odrastao i sve. Samo sto je njega izbornik pozvao u ganu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare