To je to što me zanima!

Nakon Zagreba repriza dočeka na Stradunu zlatnoj osmorici

Sedam igrača i pomoćnik Fatović su nakon dolaska na aerodrom sjeli u starinske kabriolete, a ispred crkve svetog Vlaha već je spremno bilo nekoliko tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Nakon dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, neki su imali tu sreću da dožive 'reprizu'. Zlatna vaterpolska osmorka dočekana je u noći na utorak na Stradunu.

Vićana, Bušlju, Dobuda, Sukna, Jokovića, Boškovića, Obradovića i Fatovića, pomoćnika Ratka Rudića, euforično su dočekali rodbina, prijatelji, sportski dužnosnici i navijači. Nakon dolaska na aerodrom sjeli su u starinske kabriolete, a ispred crkve svetog Vlaha već je spremno bilo nekoliko tisuća ljudi.

Pjevala se 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš', a za atmosferu su se uživo pobrinuli Jasmin Stavros i tamošnje klape. 

S olimpijskim pobjednicima slavilo se do dugo u noć.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • libeluli 14.08.2012.

    Najljepši je Dubrovnik kad "kruzer" od oldtimera doveze vaterpoliste sa zlatnim medaljama

  • Rade91 14.08.2012.

    delijo moj ! :) Sad kakav je docek bio na RTS-u , takav Hrvati nece imati do kraja svog postojanja :D a posto komentarisu vaterpolo neka se sete kad su nas zadnji put dobili i koliki je medjusobni skor :) kad si katolik svi ti gledaju kroz prste, kao i italijanima, al mi smo dokazali da smo nebeski narod i da nam je ova bronza dovoljan dokaz i pored takvog sudjenja gde smo ! ;) A da sam katolik skocio bi u prvu babsku pisacu da se udavim :D zato hrvati tisina, gledajte i ucite od najboljih :) Ana Ivanovic, Djokovic, Tipsarevic, Miljkovic , Djordjevic, Danilovic, Divac, Udovicic, Filipovic, Prlainovic, Milica Mandic.. hocete jos? :) Poz za zvezdaru i za najlepsi glavni grad na balkanu a i sire ( Beograd ) iz isto tako lepog Nisa !

  • Emil00 14.08.2012.

    Njima bi trebali dic spomenik najtrofejniji sportasi a ne tuđmanu i ovim debilima :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare