To je to što me zanima!

Nakon ždrijeba nam porasle šanse za osvajanjem SP-a!

Hrvatska je prije ždrijeba bila između 13. i 15. mjesta na listi, a sad ju kladionice vide kao 11. najizgledniju reprezentaciju za osvajanje Mundijala. Vjerojatnost za to je oko 2,4 posto
Vidi originalni članak

Iza nas je ždrijeb skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Hrvatska reprezentacija igrat će u skupini F protiv Belgije, Maroka i Kanade.

POGLEDAJTE VIDEO: Ždrijeb skupina za SP 2022.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvu utakmicu Hrvatska igra u srijedu, 23. studenog, protiv Maroka, u nedjelju, 27. studenog, igra protiv Kanade, a zadnju utakmicu u skupini protiv Belgije.

Kladionice su nakon ždrijeba izašle s revidiranim koeficijentima za osvajanje SP-a. Hrvatska je prije ždrijeba bila između 13. i 15. mjesta na listi, a sad ju kladionice vide kao 11. najizgledniju reprezentaciju za osvajanje Mundijala. Vjerojatnost za to je oko 2,4 posto, a kvota je oko 50.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najveći favorit je Brazil. Kvota na njegovo osvajanje je oko 5, a odmah iza njega slijede Engleska, Francuska, Argentina i Španjolska. Od ostalih momčadi iz skupine u kojoj je Hrvatska, Belgija je osma na listi, Maroko 26., a Kanada 29. Koeficijenti će se, dakako, do prvenstva još mijenjati.

Pregled svih skupina

Idi na 24sata

Komentari 78

  • uvjek iskreno 02.04.2022.

    sve je to dobro dok nam nedođe Francuska tu smo vec the end ili Brazil dotad mozemo se nadat ...

  • mrtav ladan 02.04.2022.

    Sa nema teoretske šanse na nema šanse!

  • Paulaxx 01.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav)) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://ja.cat/id362704

Komentiraj...
Vidi sve komentare