To je to što me zanima!

Berba medalja u Moskvi: Nakon zlata Jelić, dva srebra i bronca

Na Grand Prixu u Moskvi nastupilo je 12 hrvatskih seniora, a vraćaju se s ukupno četiri medalje. Nakon zlata prvog dana Matee Jelić, drugi dan je Vuletić osvojila srebro, a Tomić Broncu, kao i Toni Kanaet treći dan
Vidi originalni članak

Nakon zlata Matee Jelić prvog dana taekwondo Grand Prixa u Moskvi, dobar niz se nastavio. I druga Marjanovka donijela je Hrvatskoj medalju. Bruna Vuletić osvojila je srebro u kategoriji do 57 kg. U četvrtfinalu uvjerljivo je pobijedila kolegicu iz kluba i reprezentacije Nikitu Glasnović (15-0).

Zadnji dan turnira donio nam je još dvije medalje. Nastupali su aktualni europski prvaci Kristina Tomić (-49 kg) iz Osvita i još jedan Marjanovac, Toni Kanaet (-80 kg). Kristina je završila srebrna izgubivši u finalu od prve nositeljice Koreanke So-hui Kim, a Kanaet je osvojio broncu. 

Splićanin je promijenio kategoriju u odnosu na Europsko prvenstvo, gdje je slavio do 74 kg, obzirom da su na Grand Prixu olimpijske kategorije. U polufinalu je zbog ozlijede morao predati meč prvom nositelju i aktualnom europskom prvaku te kategorije, Rusu Maksimu Khramtcovu, koji je i osvojio turnir. 

Treba spomenuti i da su novčane nagrade za prva tri mjesta 5000, 3000 i 1000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare