To je to što me zanima!

Nalbandian je kažnjen s 8000 $ zbog "incidenta" nakon meča

David Nalbandian nesportski se ponio nakon meča 2. kola protiv Amerikanca Johna Isnera. Argentinski tenisač je izgubio taj susret kontroverznom odlukom suca...
Vidi originalni članak

Nalbandian je izgubio meč sa 10-8 u petom setu, a razlog zbog kojeg je poludio, izvrijeđao suca i učinio još nešto izvan terena o čemu organizator turnira nije htio govoriti dogodio se pri rezultatu 8-8. Isner je bio suočen s break-loptom kada je Argentinac opalio, činilo se, winner a linijski sudac je uzviknuo aut.

Nalbandian je, prema mišljenju suca Kadera Nounija, uzeo previše vremena za razmišljanje hoće li pozvati "hawk-eye" u pomoć ili ne. Nakon što se ipak odlučio provjeriti odluku linijskog, glavni mu je sudac odbio pružiti tu mogućnost.

- Smiješno je igrati ovakve turnire na kojima sude ovakvi suci – rekao je odmah nakon susreta bivši svjetski broj 3 muškog tenisa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.01.2012.

    Nole-Mahut 6:0, 6:1, 6:1.ehhhhhhhhhhh

  • 5R83 N4 VR83 21.01.2012.

    pazi ti ovo 8ooo $ kazne,pa dobio je 3 puta više para samo zato što je nastupio na turniru

  • hej dude 20.01.2012.

    Nalbandian je u pravu...sudac je sebe stavio u prvi plan, umjesto da je prihvatio odluku linijskog pa neka Isner traži provjeru, a trebao je dati Nalbandianu kad je tražio...neka proba to napravit Nadalu ili Federeru ako smije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare