To je to što me zanima!

Naletilić: Ne trebamo dovoditi zvijezde loše fizičke spreme

Dinamo je ‘mali miš’ naspram Volpija. Rijeka može platiti igrača više od ‘modrih’, ali samo je pitanje želi li probijati svoj budžet, kaže hrvatski menadžer Marko Naletilić
Vidi originalni članak

Mohamed Sissoko, William Gallas, Yossi Benayoun, naši Mladen Petrić i Ivan Klasnić, to su samo neki od poznatih igrača koji su trenutačno bez kluba.

Prijelazni rok je gotov, ali igrači koji imaju “slobodne papire” još mogu pronaći klub. Zdravko Mamić nekoliko je puta ponovio da Dinamu za pravi europski iskorak nedostaju pravi centarfor i stoper. Maksimirski klub bi možda pojačanja mogao potražiti među nekima od ovih slobodnih igrača.

- Dinamo već ima iskustva s dovođenjim poznatih stranih igrača. Pa doveli su jednog Jensa Nowotnog. To je sigurno bila velika stvar - kaže najpoznatiji hrvatski menadžer Marko Naletilić i nastavlja:

- Ovisi samo koliku je plaću Dinamo spreman dati tim igračima. Mnogi od njih bili bi spremni doći u Maksimir za dobar novac. Igrali bi u Europskoj ligi, a i Zagreb je jako lijep grad. Sigurno bi ovdje uživali.

Pojačanja bi za Europsku ligu mogla dovesti i Rijeka.

- Dinamo je ‘mali miš’ naspram Volpija. Rijeka može platiti igrača više od ‘modrih’, ali samo je pitanje želi li probijati svoj budžet. Ipak mislim da neće dovesti igrača koji bi ih previše stajao. Mislim da bi ipak trebalo više vjerovati domaćim snagama. Trebamo stvarati igrače, a ne dovoditi igrače za koje se ne zna u kakvom su fizičkom stanju. Sve ove zvijezde mogu imati problema sa spremom - dodao je Marko Naletilić, koji je pred kraj prijelanog roka odradio dva velika posla.

Iz Bordeauxa je u Cataniju doveo veznjaka Plašila, a iz Bologne u Inter Alžirca Taidera.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • keko14 07.09.2013.

    Šta su sad tolko zapeli za te besplatne igrače?

  • mistiko 07.09.2013.

    I kad bi stigla neka od ovih zvijezda, pitanje je koliko bi dali za Dinamo..pokupili bi pare i zakljucili karijeru..

  • tiho333 07.09.2013.

    Kakav posao.. :/ Jaroslav Plašil prekaljeni češki internacionalac i budući kum "našeg" Soudania Taidera, strašni poslovni podhvati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare