To je to što me zanima!

Naletilić: Pjacu više vidim kao Ronalda nego kao Higuaina...

Zovu me sa svih strana, iz Engleske, Njemačke, Italije, Francuske, no razgovor tu i staje, jer Juventus ne razmišlja o ponudi i uopće ne žele saslušati ponude, rekao je Pjacin agent Marko Naletilić
Vidi originalni članak

Kao što je Goal najavio,Juventus neće prodati Marka Pjacu u siječnju. Potvrdio je to talijanskim medijima i njegov agent Marko Naletilić.

- Zovu me sa svih strana, iz Engleske, Njemačke, Italije, Francuske, no razgovor tu i staje, jer Juventus ne razmišlja o ponudi i uopće ne žele saslušati ponude - rekao je Naletilić za Tuttosport.

U KADRU ZA BOLOGNU Pjaca se vraća u prvu momčad, posudba u siječnju nije opcija...

Pjaca bi se prvoj momčadi stare dame trebao priključiti ovog vikenda za gostovanje kod Bologne.

- Marko mi je rekao da je spreman za povratak na teren. Utakmice u Primaveri pomogle su mu na psihičkoj razini. Teške ozljede vas uspore, ali i na neki način ojačaju.

Agent ističe da je Pjaca ne boji konkurencije Bernardeschija i Douglasa Coste.

- Gdje je problem? U top klubu je, Marko ima kvalitetu i nikad se nije bojao, da je, u prošlosti bi donosio drugačije odluke.

NOVA ODBIJENICA Juventus želi Kovačića, Real ne popušta: On nije na prodaju

Pjaca bi umjesto na krilu, mogao zaigrati kao napadač.

- Nije previše bitno gdje igra, jer može sve odigrati. Najbitnije je da uvijek napada obranu, a ja ga više vidim kao Cristiana Ronalda nego kao Higuaina - dodao je Naletilić.
 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ServiSluge 15.12.2017.

    Pjaca je u Juveu vječita rezerva i to za njegov razvoj kao igrača nije dobro. Bolje je igrati u prvoj postavi u Krotoneu nego biti rezerva u Juveu. U novčanoj zaradi ne ulazim. Činjenica je da je dečko stagnirao od dolaska u Juve. Pričajte vi što hočete. A najjači su mi oni (dinamovci) koji ga stalno guraju u početnu postavu u reprezentaciji za SP u Rusiji?! Nema 2 odigrane utakmice i po kojim principima bi on trebao biti standardan u repki prije recimo Pašalića, Vlašića ili Rebića?

  • Chapuisat 15.12.2017.

    Pjaca je vrhunski igrac , danas svako misli da zna o nogometu jer je igrao nogomet u petoj zupanijskoj i pogledao par utakmica na televiziji . Bit ce Marko jako dobar igrac , nebi ga Juventus bezveze tolko platio , pogotovo oni koji mozda i najpametnije u Europi kupuju . Samo da izbjegne ozlijede i izborit ce prvi sastav Juventusa i Hrvatske .

  • bili_os2 15.12.2017.

    I ja vidim Hrvatsku kao malu Svicarsku pa jebiga. Nikad nista od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare