To je to što me zanima!

Naljutili Carla: Pa zašto Luku nisu odmarali u reprezentaciji?

Naravno da postoje ozljede koje možete pokušati spriječiti, no ovdje je riječ o duelu i tu nismo mogli ništa napraviti, rekao je Ancelotti kojeg je naljutio liječnik Hrvatske
Vidi originalni članak

Liječnik iz Hrvatske kao da je iz nekog drugog svijeta, odgovorio je ljutiti Carlo Ancelotti na 'optužbe' liječnika hrvatske reprezentacije dr. Nemeca kako je Talijan kriv za Modrićevu ozljedu.

Većina hrvatskih liječnika složna je da je Carlo Ancelotti morao malo pomnije dozirati nastupe Modriću nakon oporavka od ozljede prepone.

- Ako je Modrić trebao odmarati nakon ozljede, mogao je odmor dobiti u utakmici protiv Norveške koja je već bila riješena. Postoje ozljede koje možete pokušati spriječiti, ali ovdje je bio jaki duel i ništa se nije moglo napraviti - rekao je Ancelotti na konferenciji za medije.

Ancelotti u utakmici s Atleticom ne može računati na ozlijeđene Modrića, Balea i Benzemu te kažnjenog Marcela.

- Svi znaju da smo i bez Modrića igrali jako dobro jer je Isco igrao odlično. Ne znam je li mi se ikad nešto slično dogodilo s ozljedama igrača. Ali to je život, momčad je dobra i preživjet ćemo i to - kaže Carlo te dodaje:

- Ovo mi je najteža utakmica otkad sam u Realu.

Jedan od onih koji će preuzeti dio Modrićevih zaduženja je Toni Kroos.

- Modrić je vrlo važan za nas, ali njega sada nema. Puno smo pričali o njemu, no i bez njega imamo odličnu momčad - rekao je Kroos te zaključio:

- Nedostaju nam igrači, ali nema smisla da se žalimo. Rezultati pokazuju da nam Atletico ne leži, ali sutra je nova prilika za nas. Ne smijemo im dopustiti da igraju svoju igru. Oni će sigurno napraviti pritisak i na suca.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • tomicalomica 22.04.2015.

    Bolje ovim nasim specijalistima da sute , dobro im je rekao

  • čupakabra666 22.04.2015.

    atletico prolaz @2.70 :)))) milina!

  • colt_1 22.04.2015.

    zasto ? e pa zato moj anceloti sto ni ti niti real nemate dovoljno novaca da platite Lukino Hrvatsko srce niti nasu repku. Kad napisete cek na Hr. repku od 50 milja eura , onda cemo ga odmarat da bi vas hebeni real moga pobijedit tamo nekog sa zacelja tablice , jel sad razumis ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare