To je to što me zanima!

'Nama je puno važnije naše prvenstvo, nego Europska liga'

Čeka nas na proljeće velika borba u prvenstvu, igramo još i u Europskoj ligi i to sigurno neće biti jednostavno. Dinamo je u Češkoj podcijenjen, a to je odlična momčad i klub koji je stvorio puno velikih igrača, kaže Vrba
Vidi originalni članak

Sve je manje vremena ostalo do velike utakmice između Dinama i Viktorije Plzen u šesnaestini Europske lige. Modri su nakon 49 godina opet dočekali to toliko priželjkivano europsko proljeće, a nakon rapsodije golova protiv Rudeša, pokazali su da su itekako željni igre i spremni za Čehe.

Legendarni trener Plzena Pavel Vrba rekao je da je dinamo podcijenjen u Češkoj, ali da su unatoč tome su vrlo jaka momčad.

- Čeka nas na proljeće velika borba u prvenstvu, igramo još i u Europskoj ligi i to sigurno neće biti jednostavno. Dinamo je u Češkoj podcijenjen, a to je odlična momčad i klub koji je stvorio puno velikih igrača. Po meni, šanse su 50:50 - rekao je Vrba.

Možda mlati praznu slamu ili ne, ali Vrba napominje kako im je češko prvenstvo puno važnije od Europske lige. Viktorija u prvenstvu vodi žestoku bitku s preporođenom Slavijom Prag, inače Hajdukov bratski klub.

- Nije lako igrati paralelno u dva tako zahtjevna natjecanja, ali igra i Slavia u oba natjecanja, konačnu bi borbu moglo presuditi tko biti odmorniji ili umorniji. Što mi na proljeće važnije, koje natjecanje? Reći ću vam ovako: radije bih bio prvak nego igrao četvrtfinale Europske lige. Biti prvak države i igrati u Ligi prvaka ipak je nešto posebno - kaže Vrba.

Prva utakmica između Viktorije i Dinama rezervirana je za romantičnu večer, na Valentinovo 14. veljače. Uzvrat je na Maksimiru tjedan dana kasnije gdje se očekuje pun stadion koji će podržati Modre u putu za osminu finala Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • josip5085 05.02.2019.

    Dinamo malim slovom ??

  • uvijekkontra 05.02.2019.

    Pa to je istina sto covijek kaze . Stvarno koliko se prati el. zato je dinamo i prosao. Andrleht nezainteresiran , Fener jedva ceka da ispane jer mu stvara gubitke a Spartak je nakon ispadanja u kvalifikacijama za lp takoder pokazao nezaintertesiranost. Mislim da el i u hrvatskoj malo ljudi prati.

  • PLAVA_LJUBLJANA 05.02.2019.

    Dočekali smo prolječe u Evropi a ja u plašču ispijam vani kavu😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare