To je to što me zanima!

Slomio mu nogu na dva mjesta i možda mu okončao karijeru!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekad švedski reprezentativac Matias Concha uklizao je na loptu, a čini se kako je Macchambesu Young-Mouhaniju cilj bila njegova noga. Slomio ju je na dva mjesta!
Vidi originalni članak

Union Berlin i Bochum u ponedjeljak su igrali utakmicu 15. kola druge njemačke lige. Utakmica je ostala potpuno u drugom planu nakon zastrašujućeg prekršaja Macchambesa Young-Mouhanija na Matiasu Conchi (30). Nekad švedski reprezentativac Concha  uklizao je na loptu, a čini se kako je Macchambesu cilj bila njegova noga. Slomio mu je nogu na dva mjesta! Teško da će se od ovako teške ozljede ikada više i vratiti na teren. Sudac za brutalan prekršaj nije dao ni žuti karton, ali nema sumnje da će ga savez drastično kazniti.

- Zaista bih mu se želio osobno ispričati i zaželiti mu brz oporavak. Da bar nije došlo do prekršaja, ali prošlost ne mogu promijeniti - rekao je 'krvnik'.

- Mac je iskusan igrač koji je i sam bio ozlijeđen tokom karijere. Pomisliti da je prekršaj bio namjeran bilo bi nepravedno. Naše misli su sada s Conchom, nadamo se da će se oporaviti - rekao je trener Union Berlina Uwe Neuhaus.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • madmax_1 08.12.2010.

    Gledo sam tu utakmicu,bio je prijenos na eurosport 2.. znaci likovi su tolko smotani u toj 2 njemackoj,i ko je gledo tekmu moze sigurno ustvrdit da nije bilo namjere...jos se crnac bunio da je na njemu bio prekrsaj,nije ni znao da mu je slomio nogu..

  • amsterdam110 08.12.2010.

    ovo su usporeni snimci ,o cemu vi pricate ? je ste li vi pogledali ikad utakmicu uzivo na travnjaku i ovo je sigurno nenamjerno .lopta je okrugla i leta samo tamo gdje ne zelis .brzina kojom igraju pro igraci je nevjerovatna ,a druga stvar zasto bi neko nekome iso slomit nogu namjerno ,ma dajte,ne pricajte gluposti.pogledajte bolje snima ali onaj u normali ,ne usporen

  • LONZO 08.12.2010.

    Ovo se zove KRETENCINA,DIVLJAK i treba ga vratiti u Afriku da lovi zvijeri!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare