To je to što me zanima!

Nani: Arsenal je u Premier ligi veća prijetnja od Chelseaja

U ponedjeljak je na Old Traffordu na rasporedu veliki derbi između Manchester Uniteda i Arsenala u sklopu 17. kola engleskog nogometnog prvenstva...
Vidi originalni članak

Uoči derbija između Manchester Uniteda i Arsenala jedan od ponajboljih igrača “crvenih vragova” Nani (23) komentirao je situaciju u prvenstvu i situaciju u samom vrhu ljestvice koju trenutno predvodi Arsenal s bodom više i utakmicom više od Manchester Uniteda.

- Arsenal ove sezone igra zaista dobro. Sazrijevaju, kao i mi, i dobra su momčad. Mislim da su ono za nas u ovom trenutku veća prijetnja nego Chelsea. Chelsea je izgubio neke utakmice, neke remizirao i njihovo mi se samopouzdanje trenutno čini niskim. Ali Arsenal je u pobjedničkom ritmu i i na vrhu je lige, što im je dalo veliko samopouzdanje. Također, imaju igrača koji je u sjajnoj formi, a to je Samir Nasri - rekao je Nani.

Ipak, usprkos dobroj igri i formi Arsenala, Nani je uvjeren da njegova momčad može pobjedom nad “topnicima” preuzeti vrh.

- Iako oni igraju dobro, igramo i mi i naša igra raste iz utakmice u utakmicu. Ne trebao se bojati Arsenala i u ponedjeljak ćemo na našoj strani imati 70.000 navijača. Oni će više zastrašiti naše protivnike nego mi sami. Pred nama je velika utakmica i njome želimo poslati poruku - dodao je ove sezone drugi najbolji strijelac “crvenih vragova” u Premiershipu s pet golova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24goran 10.12.2010.

    nani nije najodvratniji igrač, te zasluge nisi C.Ronaldo iz Reala. Hvala

  • efzmac 10.12.2010.

    Prije bi mi super drago bilo da Arsenal dobi zbog Dudua, al sad bi mi još draže bilo da United pobijedi, jer nemogu smislit wengera ovog!!!!

  • stryher 10.12.2010.

    Ma kakva pobjeda arsenala, uvijek su oni tu na pocetku i onda nikaj... nebude pobjeda arsenala, mos se kladit

Komentiraj...
Vidi sve komentare