To je to što me zanima!

Napadač Dinama se prerušio u novinara: Hajrović? Ima boljih!

Izet Hajrović prerušio se u novinara, a od nekih Zagrepčana koji ga nisu prepoznali i nije dobio baš odgovor kojem se nadao... Mislim da ima boljih na Hajrovićevoj poziciji, rekao je jedan mladić
Vidi originalni članak

Dinamo je po prvi put u 48 godina došao do europskog proljeća, a iako euforija na Maksimiru raste iz dana u dan, stanovnici Zagreba o momčadi i ne znaju previše... Napadač plavih, Izet Hajrović, prerušio se u novinara te je po Trgu bana Jelačića tražio mišljenje ljudi o sadašnjoj momčadi, te naravno, o - samom sebi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A bilo je tu svačega... I dok su ga neki naposljetku prepoznali, a gotovo su svi rekli da se radi o kvalitetnom igraču, jedan je mladić jednostavno rekao:

- Okej je, ali mislim da ima boljih na njegovoj poziciji - rekao je u video uratku koji je objavljen na službenom YouTube kanalu Dinama.

Napadač ga je tada, pomalo namršten, pitao:

- Tko je to bolji?

Šaljiva situacija ostavila je 27-godišnjeg Hajrovića bez odgovora jer ispitanik na kraju nije imao nijednog igrača na pameti...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mthesecond 12.12.2018.

    "Što bi sad dao da vidiš Hajrovića" pita ga Izet...a ovaj veli "pa gledam ga"...Haha...Dobar imidž,dobro ga maskiraše,fora perika i naočale :))) Čovjek jedini "karizmatik" u Dinamovoj ekipi,prepoznatljiv,fura neki svoj stil (kakav jest da jest) dobar,zahvalan igrač..Svi ostali u Dinamu nezamjetni (kao osobe,kao lica) nit smrde nit mirišu što bi se reklo :)) Izet jedina "faca" u ekipi :)

  • cimerrr 12.12.2018.

    Ima Dinamo cijelu seriju odličnih igrača,zato tako gazi sve pred sobom. Dva,tri odlična igrača sami ne mogu ništa napraviti. Oni koji se ističu su Ademi,Olmo,Španjić,Gojak,Gavranovič, Hajrović i Livaković,a ima ih još odličnih poput onog Poljaka,pa Petkovića itd.

  • renato6 12.12.2018.

    Dobro si mu sve fino u rukavicama... Mamica nema, a Dinamo igra nogomet i igraju fantasticnooooo... bravo Dominik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare