To je to što me zanima!

Napadač Malage povukao provokatora Pepea za uho

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač Malage Albert Martos Luque na provokaciju stopera Reala Pepea da pogleda semafor, izgubio je živce i Pepea povukao za uho. Sukob su spriječili suigrači
Vidi originalni članak

Sudac subotnje utakmice španjolske Primere označio je kraj prvog dijela na utakmici domaće Malage i Real Madrida. Na putu prema svlačionici obrambeni igrač Reala Pepe "podbadao" je domaće nogometaše da pogledaju semafor. Na njemu je pisalo 0-2. Ta je provokacija bila dovoljna da napadač Malage izgubi živce. Albert Martos Luque krenuo je prema Pepeu i povukao ga za uho. Daljnji sukob spriječili su ostali igrači. Luque se nakon utakmice opravdavao:

- Pepe je sjajan branič, ali da bi nosio dres Real Madrida usto mora biti i džentlmen. A Pepe se baš nije pokazao - rekao je napadač Malage. 

No nije rekao mora li džentlmen biti i onaj tko nosi dres Malage, jer povlačiti nekog za uho... Baš i nije neki džentlmentski potez. 

Real je na kraju slavio 4-1, a Pepea je u svlačionici morao tješiti golman Iker Casillas jer ga je "zločesti" Luque vjerojatno podsjetio na dane u školskim klupama kad je za bezobrazno ponašanje dobio za uši.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare