To je to što me zanima!

Napadač od 20 milijuna eura ne zabija, ali partija do jutra...

LUDI MARIO Njegov Liverpool izgubio je od Chelseaja 2-1. Mario Balotelli utješio se izlaskom do 4.30 u londonskom noćnom klubu. Čeka ga nova kazna kluba...
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon poraza od Chelseaja u Premiershipu (1-2), Mario Balotelli bio je u provodu u noćnom klubu. Balotellija su na Anfieldu platiti 20 milijuna eura, ali talijanski napadač još nije zabio u prvenstvu. Ima problema kako pronaći put lopti do gola, ali nema problema s pronalaskom londonskih noćnih klubova. 

Balotelli je, prema pisanju otočkih medija, tulumario do 4.30 u londonskom klubu Libertine u noći sa subote na nedjelju. Pokušao se sakriti iza crne kapuljače kad je odlazio, ali nije uspio promaknuti blicevima fotoaparata. 

Igrao je Talijan do 80. minute utakmice na Anfieldu u porazu od Chelseaja, dobio je žuti karton. Nedavno je izazvao bijes menadžera Brendana Rodgersa, kad se u utakmici Lige prvaka zamijenio za dres s Pepeom već na poluvremenu.

Ovaj izlazak do 4.30 ujutro samo nekoliko sati nakon poraza od Chelseaja sigurno mu ne ide u prilog i teško da će proći nekažnjeno. Balotellija su doveli kao zamjenu za Luisa Suareza, a otočki mediji smiju mu se nazivajući ga "novim Torresom". 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • darioo90 11.11.2014.

    za bi ja do jutra haha

  • 11.11.2014.

    mislim da mu je ovo zadnji vrhunski klub za kojeg je potpisao...

  • gregor crna ovca 10.11.2014.

    hebe se njemu ima on love.

Komentiraj...
Vidi sve komentare