To je to što me zanima!

Napadač 'redsa' vidio dječaka na tribinama s natpisom kojim moli dres: 'Naučio ga je lekciju'

Dječak je cijelo vrijeme stajao s natpisom na putu prema izlasku s terena, a taj je natpis vidio i urugvajski nogometaš. No, majicu nije dao tom navijaču, već dječaku iz Liverpoolove akademije koji je skupljao lopte
Vidi originalni članak

Na mnogim utakmicama već je postalo uobičajeno da navijači, uglavnom djeca, dolaze na tribine s natpisima na kojima mole igrače da im nakon utakmice daju svoj dres. Neki su te natpise zabranili, neki ih ipak ignoriraju jer ih ima previše da bi se svima ispunila želja, a neki su pronašli način kako da 'odgovore' na njih.

Mnogi od njih se kućama vraćaju bez željenog suvenira, oni koji imaju više sreće ipak dobiju dres, ali nekad takvih stvari nije bilo. Teško je udovoljiti svima, bude tu i suza, a Urugvajac Darwin Nunez je u pobjedi Liverpoola protiv Brightona (2-1) vjerojatno odlučio dječaku s tribina održati važnu životnu lekciju.

Naime, dječak je cijelo vrijeme stajao s natpisom na putu prema izlasku s terena, a taj je natpis vidio i urugvajski nogometaš. No, majicu nije dao tom navijaču, već dječaku iz Liverpoolove akademije koji je skupljao lopte. Mnogi na društvenim mrežama su se složili s tim potezom.

- Naučili su lekciju, dobro. Zabranite te smiješne natpise, klauni. Ako si došao na utakmicu i ponio natpis na kojem moliš za dres, prestani dolaziti - piše na društvenim mrežama.

Bilo kako bilo, dok je dječak s tribine tužan napustio Anfield, onaj s terena bio je najsretniji na svijetu...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Palmanova 02.04.2024.

    Ne kuzim bas forum.klinac koji dodaje loptu moze dobit dres od bilo kojeg igraca kad oce jer mu je pred nosom,ako mu doticni da.naviajac ne moze dobit dres nikad jer je na tribini.a plati za karu 500 funti.i razlika je nebo zemlja kupit ga iz ducana ili dobit od igraca

  • čovik-s-juga 02.04.2024.

    Dres je jeftiniji od ulaznice za utakmicu. Kupi dres i donesi ga na teren i zamoli Nuneza da ti ga potpiše. I to će biti prava uspomena.

  • Toma123 02.04.2024.

    Englezi i oni koji tamo obitavaju su uvijek imali čudne poglede na život. Ja osobno, s tolikom plaćom kao ti nogometaši, bih kupio barem 3-4 dresa u fan shopu i poklonio ih klincima i u poluvremenu i poslije utakmice. Iskreno teško bih mogao ne ispuniti nekom klincu želju za mojim dresom. Većina njih i tako već imaju kupljen dres, samo u svojoj veličini tako da nije upitna zarada kluba prilikom prodaje istih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare