To je to što me zanima!

Napadači Ivica Olić i Igor Budan već u problemima?!

Na treningu u srijedu popodne Bilić je prvi put imao cijelu momčad na okupu, a prije samog treninga odlučio je da bude otvoren za javnost
Vidi originalni članak

Popodnevni trening u Rovinju trebao je biti zatvoren, ali se na tribinama skupilo oko tisuću ljudi, mahom djece koja su čekala autograme, pa je Bilić ad hoc odlučio otvoriti trening.
Prvi put je imao momčad na okupu, ali su se nastavili problemi s napadačima. Budan ima problema s koljenom, Olić s bolovima u listu, a zato što je stigao neposredno prije treninga odvojeno je trenirao i Klasnić.
Vidljivo je bilo da je izbornik već na prvom treningu htio otkriti udarnih jedanaest (Pletikosa, Ćorluka, Robert Kovač, Šimunić, Pranjić, Srna, Niko Kovač, Modrić, Kranjčar, Petrić, Olić), ali je umjesto ozljeđenog Olića "žuti marker" odjenuo Prosinečki.
Ta je udarna momčad izgubila od pričuvne 7:2, a oba gola zabio je Petrić. Za pobjednike tri puta strijelac je bio Kalinić, a zabijali su i Sharbini, Knežević, Rakitić i Leko.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barney 22.05.2008.

    Bilicu ako Olic ne moze, gurni malog Rakitica u napad sa Petricem...igrali su zajedno dugo u Baselu...uigrani su a decko ima i udarac i tehniku i centarsut i dobar pas...zna cuvat loptu....pusti Olica kao jokera s klupe...uvijek je bio bolji kad je ulazio drugo poluvrijeme na vec umornog protivnika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare