To je to što me zanima!

Napadački trojac Hajduka ima 100 godina i skoro 200 nastupa za Hrvatsku. Sad jure po titulu

Trojac Livaja-Kalinić-Perišić zajedno ima 100 godina i skoro 200 nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Momčad Hajduka nakon dugo će vremena imati možda čak i zvučnija imena od Dinamove
Vidi originalni članak

Split i Dalmacija zadnji su put pod ovakvom euforijom zbog dolaska igrača bili prije 19 godina kada je Niko Kranjčar plavi dres zamijenio bijelim! Ivan Perišić se nakon 17 i pola godina vratio u Hajduk, a navijači već polako u svojim glavama slažu kako će njihova momčad izgledati na proljeće.

Marko Livaja (30) napet kao puška čeka nastavak HNL-a, Nikola Kalinić (36) krupnim se koracima vraća u formu, a kad im se još priključi Perišić... Momčad Hajduka nakon dugo će vremena imati možda čak i zvučnija imena od Dinamove. 

KAD ĆE NA TEREN? Perišić je s Kloppom išao na pivo pa citirao Jordana! Liječnik tvrdi: Igrati može već u ožujku

Trojac Livaja-Kalinić-Perišić zajedno ima 100 godina i 192 nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Vjerojatno neće igrati istovremeno, osim ako će primjerice Hajduk ganjati rezultati, ali od ovih se imena ledi krv u žilama.

Borussia Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern i Tottenham, pa s druge strane Fiorentina, Milan, Atletico Madrid i Roma. U tim su europskim velikanima igrali Perišić i Kalinić, a sad su se vratili u Hajduk s istim ciljem - donijeti na Poljud naslov prvaka!

SVE JE GOTOVO Izvor blizak Hajduku tvrdi: Ivan Perišić upravo je potpisao! VIDEO: HAJDUKOV INSAJDER Evo kako je uopće počelo ludilo: Natpis na bijeloj vreći u praonici rublja i naljepnica 'Perišić'...

Hajduk se, podsjetimo, vraća HNL zadacima derbijem protiv Rijeke 28. siječnja, nakon čega mu slijedi gostovanje kod Osijeka (3. veljače).

POGLEDAJTE UŽIVO: IVAN PERIŠIĆ POTPISAO ZA HAJDUK

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Perke HŽV 20.01.2024.

    Jel treba mekinja pajceki🤣🤣🤣

  • mislim 19.01.2024.

    Daj smanjte malo o Perišiću pa nije Bog sišao s neba u Splitu ok znamo ko je odakle je i daj Bože da zaigra al od titule nema ništa i sam će se razočarat gdje je došao

  • viki121212 19.01.2024.

    Bit će i titula za 100 godina. A do tada samo FRITULAAAAAAAA

Komentiraj...
Vidi sve komentare