To je to što me zanima!

Napali curu rumunjskog igrača: Gurnuli je i raskrvarili joj usnu

Djevojka rumunjskog nogometaša Cristiana Manee napadnuta je na tribinama. U gužvi ju je netko gurnuo i raskrvario joj usnicu. Pokušao joj je pomoći brat, ali njega je netko udario šakom u glavu
Vidi originalni članak

Euro U-21 do sada je protjecao u najmirnijem mogućem tonu. Hrvatska se u ponedjeljak oprostila od natjecanja remijem u trećem kolu skupine protiv Engleske (3-3), a dalje su prošli Francuzi i Rumunji remijem (0-0).

Nakon utakmice Francuza i Rumunja u talijanskog Ceseni nastao je pravi metež. Sudac je na Stadio Manuzziju odsvirao kraj, a razdragani rumunjski nogometaši došli su pozdraviti svoje broje navijače na tribine. Pokušali su neki rumunjski navijači dohvatiti koji dres i pozdraviti se sa svojim ljubimcima na terenu, ali je došlo do naguravanja i sveopće tučnjave.

Jedan navijač pokušao se slikati s desnim bekom Cristianom Maneom (21), a da bi došao do njega na putu je odgurnuo njegovu djevojku Andreu Alinu koja je raskrvarila usnicu. Posjekotina je bila takva da je djevojka morala u bolnicu, a nije poznato kako je na taj divljački potez navijača reagirao Manea, iako glasnogovornik Rumunjskog nogometnog saveza tvrdi da branič nije sudjelovao u tučnjavi.

- Mogu potvrditi da je bilo incidenta nakon utakmice, Cristian Manea išao je prema svojoj djevojci kada ju je netko gurnuo kako bi se slikao s njim. Brat njegove djevojke pokušao joj je pomoći, ali netko nepoznat udario ga je šakom. Maneina djevojka zadobila je ozljede lica i odmah je hospitalizirana, ali nakon pregleda utvrđeno je da se ne radi o težim ozljedama - rekao je glasnogovornik pa dodao da Manea nije sudjelovao u tučnjavi.

- Policija istražuje ovaj incident. Traže osobu ili osobe koje su napale Maneine bližnje. 

Bilo kako bilo, Rumunjska je pred oko 10.000 navijača prošla dalje i u polufinalu je čeka Njemačka u četvrtak u Bologni. Drugi polufinalni par čine Španjolska i Francuska.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SilikoniralaSiSe 25.06.2019.

    Ova mala ima obrve ko Mesić

  • EchteLiebe 25.06.2019.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare