To je to što me zanima!

Napali direktoricu Sarajeva, a ona im uzvratila: Hajde, vi svi 'hrabri'. Dođite pred mene...

U klubu sam svaki radni dan pa izvolite. Pokažite petlju i dođite uživo mi reći što god mislite, napisala je direktorica Sarajeva Ajla Alimanović kao odgovor na brojne uvrede s kojima se susreće
Vidi originalni članak

Sarajevo je jedan od najvećih bh. klubova, no posljednjih godina ne cvjetaju mu ruže. Klub s Koševa je u krizi, a ništa bolje nije ni u novoj sezoni.

Nakon 17 kola nalaze se na tek petom mjestu s 25 bodova, osam manje od prvoplasiranog Zrinjskog. Vjerojatno će i ova sezona proći bez borbe za naslov, a isfrustriranim navijačima to sve teže pada.

No, ovaj put su prešli granicu zdravog razuma. Ajla Alimanović je direktorica Sarajeva, a na Instagramu je objavila kako se svakodnevno susreće s psovkama i gnjusnim uvredama. S njima se odlučila obračunati na istoj mreži.

- Pozivam ove 'hrabre' momke, što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama, da pokažu petlju i dođu reći što god misle uživo. A isto vrijedi i za vas 'no name', 'još hrabrije' s foruma. U klubu sam svaki radni dan pa izvolite - poslala im je poruku. 

Sarajevo ima najveći budžet u tamošnjem prvenstvu, no rezultati su ispod razine. U subotu su izgubili od Slobode (2-0), što im je šesti poraz u sezoni. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 06.11.2022.

    Koliko blesav moraš biti da se ideš obračunavati s internet trolovoima, no name korisnicima i slč. I u srednjem vijeku su ljudi govorili iza leđa, nije bilo interneta i foruma gdje bi mogli anonimno to pisati.

  • rijetko kulturan 2.0 06.11.2022.

    Igrokaz, ali pitanje je za koga... 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare