To je to što me zanima!

Napali srpsku atletičarku: Sin udarao, tata trgao retrovizor!

Incidentu je navodno prethodio potez njezinog supruga koji je na blicanje da se makne iz lijeve trake na autocesti namjerno zakočio. Otac i sin koji su vozili iza njega sustigli su auto na naplatnoj kućici
Vidi originalni članak

Vikali su da će nas ubiti, napali su nas pred svima, rekla je Tatjana Mirković Jelača.

Srpkinja je osvojila zlato u bacanju koplja na državnom prvenstvu u Kruševcu. Kasnije toga dana vraćala se sa suprugom u Beograd kad su je napali otac i sin, kasnije se uspostavilo, atletičar Partizana koji je bio na istom natjecanju.

- Nisam znala tko su, tek su mi kasnije javili da je ovaj mlađi atletičar. Ne znam jesu li me prepoznali, sigurno su vidjeli koplja. Valjda im je zasmetalo nešto na autoputu. Moj Bojan nije napravio ništa niti im je presjekao put. Napali su nas pred svima, ne znam što bi bilo da smo bili negdje u mraku - rekla je Tatjana.

Kurir piše da je incidentu prethodio opasan manevar Tatjaninog supruga Bojana, koji je na blicanje da se makne iz lijeve trake na autocesti namjerno zakočio. Otac i sin koji su vozili iza njih sustigli su Tatjanu i Bojana na naplatnoj rampi kod Vrčina.

Dok su otac i sin udarali rukama i nogama u prozor i vrata automobila pokušavajući ući, Bojan je sve snimao iz zaključanog automobila da bi u jednom trenutku krenuo na oca i sina naglo skrenuvši prema njima. Suludi potezi s jedne i druge strane.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 102

  • mikxer 14.06.2017.

    Sve je ponorelo, kao i u HR saboru !!!!!!!!!

  • djberg34 14.06.2017.

    Ajde bar im hrvati nisu krivi ovaj put.sami su dovoljno blesavi da svoje napadaju

  • OpetMikiTrasi 13.06.2017.

    Imao sam jedan sličan slučaj, no bio sam na cesti sa dva prometna traka, ograničenje 80, ja vozio kao i inače 100-110 po lijevoj traci, i šupak mi se zaleti sa 180 i blica da mu se maknem, a desna traka mu skroz prazna, i on trubi i blica jer misli da je na autocesti, i napokon me pretekne po desnoj strani, i onda na sljedećem križanju, stane 20 metara prije križanja i čeka me, kad dođem on krene, i ulazi u kružni tok na kojem nema nikoga i onda naglo forsirano zakoči da se ukopao na mjestu, ja nisam to očekivao i jedva stanem ali taman toliko da sam mu dotaknuo auto. Meni na autu ništa, a on pokazuje totalnu štetu na zdnjem braniku, staru bog te pitaj koliko i zove lik policiju. Jedva sam se iskontrolirao da ga ne idem tuć. Imao sam i kameru u autu, imam i taj snimak, ali policija mi preko telefona kaže da bolje da se dogovorimo sami jer će pisati meni kaznu, da nisam držao razmak. Idioti. Plust toga, inženjer sam cest. prometa, pa znam da seru, al dobro. Na kraju mu dam 200 kuna jer sam već kasnio na posao i nije mi se dalo zezati se, i onda na poslu čujem od ljudi koji su prolazili da su vidjeli što je bilo, i da je lik i prije nego je to napravio radio gluposti po cesti. A tip je neki živčenjak teški, a metar i žilet, ali nervoza ga pere trese se, drhti. Sad mi je točno žao da ga nisam barem nalupao tamo, pa koliko košta da košta. Gore je živjeti sa time da me takva majmunčina oženila, nego da sam napravio što treba kad naletiš na kretena koji j... tebe i sve ostale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare