To je to što me zanima!

Napokon dobre vijesti! David Mandić igrat će protiv Crne Gore

Hrvatska rukometna reprezentacija od 15.30 sati igra prvu utakmicu drugog kola Europskog prvenstva protiv Crne Gore, a najnovije informacije kažu da će Horvat imati na raspolaganju Davida Mandića
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija od 15.30 sati igra prvu utakmicu druge faze Europskog prvenstva, a otprilike dva sata prije utakmice stigli su i rezultati PCR testiranja. I prvi put možemo biti zadovoljni. Pozitivan je bio tek Valentino Ravnić, a ono što je 'pozitivno' u cijeloj priči je i negativan test Davida Mandića na kojeg će Hrvoje Horvat moći računati za današnju utakmicu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, Ravnić je stigao u Mađarsku, naknadno, zajedno sa suigračem iz PPD-a Željkom Musom, koji je zbog pozitivnog testa otpao uoči utakmice s Ukrajinom.

STATISTIKA NE LAŽE Čupić je naš maratonac, a Mihić Bolt: Tko ima najjači šut i jesu li nam golmani najslabiji na Euru?

Mandićeva priča je uvelike drugačija. David je, naime, bio u užim planovima izbornika Horvata, a zbog plavog kartona u utakmici protiv Francuske morao je propustiti utakmicu sa Srbijom. A onda je došao pozitivan test uoči Ukrajine, a sada je očito - negativan.

Novi igrači u sastavu za današnju utakmicu su povratnici Mirko Alilović i Ivan Slišković te mladi pivot Montpelliera i specijalist za obranu Veron Načinović, koji je zbog cijepljenja propustio prvu fazu natjecanja, ali je bio u prvotnim planovima Hrvoja Horvata.

S druge strane, Crnogorcima su se u kadar vratili Stevan Vujović, Stefan Čavor i Miloš Božović, no to ionako nije previše bitno. Ne bismo trebali gledati tko će stajati na drugoj strani jer ako budemo na razini, Crnogorci nemaju šanse!

UŽIVO OD 15.30 Gdje gledati Hrvatska - C. Gora?

Gdje gledati utakmicu:

Hrvatska - Crna Gora (RTL, 15.30)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • no sleep 20.01.2022.

    Čiji si ti??

  • 20.01.2022.

    treba igrat bez golmana, s jednim igračem više u obrani, jer ionako je ko da golmana nema, a na gol stavit vrata od kupaone, možda se nešto odbije od nje van

  • Jela94 20.01.2022.

    Mora ga Gobac unovčit

Komentiraj...
Vidi sve komentare