To je to što me zanima!

Napokon i on potpisao: Iniesta do kraja karijere u Barceloni

Španjolac Andres Iniesta je u klub stigao kao 12-godišnjak 1996. godine, kapetan je od 2015. godine, a u karijeri je odigrao 639 utakmica za Barcelonu
Vidi originalni članak

Sva nagađanja o budućnosti Andresa Inieste mogu prestati jer je veznjak potpisao novi ugovor s Barcelonom! Dosadašnji mu je trajao do 2018. godine, a o novom se pregovaralo nekoliko mjeseci. 

Barca je u petak na svojim službenim stranicama objavila da je "Andres Iniesta potpisao životni ugovor s Barcelonom i do kraja karijere će ostati na Camp Nou".

Španjolac je u klub stigao kao 12-godišnjak 1996. godine, a u karijeri je odigrao 639 utakmica za Barcelonu i drugi je u povijesti kluba po broju nastupa iza Xavija. Za seniorsku je momčad debitirao 2002. godine, a od tada je postigao 55 golova. Kapetan momčadi je od 2015.

Iniesta s Leom Messijem dijeli rekord po broju osvojenih trofeja s klubom, obojica ih imaju čak 30, a najveći su svakako četiri osvojene Lige prvaka i osam naslova prvaka Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Smartass81 06.10.2017.

    Bravo!

  • Dr.Gonzo. 06.10.2017.

    Ne pratim barcelonu pa i ne gledam cesto njihove tekme, ali ovo malo sto sam gledao bilo je dovoljno da vidim kakav je ovo igrac, gospodin, svetski i 2 puta europski prvak te 4 puta ligu prvaka i 8 puta spanjolsku ligu osvojio..., tu ce jos nadodati par komada do kraja karijere, a u svakom od ovih trofeja je nezamjenjivo sudjelovao, sto u finalima to u utakmicama koje su vodile do finala. Strasan igrac , vjerojatno i najbolji Spanjolski ofanzivni vezni ikada.

  • Katalonski lopovi 06.10.2017.

    Iniesta nije KATALONAC,u svakom slucaju legendarni igrac bez mrlje u karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare