To je to što me zanima!

Napokon je dočekao! Messi je uzeo prvi trofej s Argentinom

Lionel Messi kao kapetan je vodio Argentinu do pobjede nad Nikaragvom, a iako je ta utakmica bila prijateljska, pobjedniku je na kraju uručen trofej. Argentini se piše da je osvojila Copa San Juan
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo u nedjelju je osvojio Ligu nacija s Portugalom, uzeo još jedan veliki trofej s reprezentacijom, ali ni drugi član najboljeg dvojca na svijetu, Lionel Messi, nije ostao praznih ruku.

Štoviše, Messi je za vikend osvojio svoj prvi trofej u dresu argentinske reprezentacije.

Kao kapetan je vodio Argentinu do pobjede nad Nikaragvom, a iako je ta utakmica bila prijateljska, pobjedniku je na kraju uručen trofej. Utakmica se igrala na stadionu San Juan del Bicentenario u San Juanu, a pobjedom od 5-1 Argentina je postala osvajač Copa San Juana.

Bila je to pripremna utakmica za Copa Americu, i teško da se ovaj trofej može mjeriti s velikim kontinentalnim i svjetskim prvenstvima, ali najboljem igraču svijeta je ipak donijela prvi trofej s Argentinom u bogatu riznicu klupskih i individualnih priznanja. Od ranije ima trofej sa SP U20 i olimpijsku medalju, ali osvojio ih je s mlađim uzrastima. Ovo mu je prvi seniorski trofej.

Messi je odigrao prvo poluvrijeme, zabio dva gola u dvije minute, od toga jedan majstorski petom, a navijači se nadaju da će scene iz San Juana u kojima Messi ponosno diže pehar ponovno gledati i 7. srpnja kada je na rasporedu finale Copa Americe. Natjecanje počinje 14. lipnja, a Argentinu igra u skupini B s Kolumbijom, Paragvajem i Katarom.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 11.06.2019.

    jakog mi trofeja, u pm

  • Gunersss_ 11.06.2019.

    ajd i ja cu onda HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAAHHAAAAHHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

  • gigi_dasha 11.06.2019.

    ha haha hahaha hahahaha HAHA-HAHA HA HA HAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare