To je to što me zanima!

Napokon je i službeno: Kovačić u Chelseaju za 45 milijuna eura

Londonski 'plavci' imaju zabranu dovođenja igrača u ovom i sljedećem prijelaznom roku, ali hrvatski je reprezentativac Mateo Kovačić (25) već bio registriran kao igrač Chelseaja pa su ga imali pravo otkupiti od Reala
Vidi originalni članak

Bilo je nagađanja, ali sad je sve službeno 'crno na bijelo' - Mateo Kovačić ostaje u Londonu kao igrač pod ugovorom Chelseaja! Hrvatski reprezentativac je s londonskim klubom potpisao ugovor na pet godina.

- Stvarno sam uživao igrajući an posudbi u Chelseaju. Osjećao sam se ugodno i zavolio sam London i Premierligu. Presretan sam što sam ostao u ovom klubu. Imali smo uspješnu godinu, osvojili smo Europsku ligu i nadam se da možemo napraviti još veći iskorak u sljedećim sezonama - rekao je 'Kova' po potpisivanju ugovora.

Kovačić je prošle sezone odigrao 51 utakmicu u plavom dresu, od kojih je 36 započeo u početnoj jedanaestorki i dva je puta asistirao za gol. Prema Transfermarktu, Real je za Kovačića dobio 40 milijuna eura odštete što bi se s bonusima trebalo popeti do 45 milijuna što je sedam više od najvećeg transfera hrvatskog igrača koji je također bio Kovačićev kad je 2015. prešao iz Intera u Real za 38 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • be yourself 01.07.2019.

    Bezvezni igrač, nikad izgrađen, uvijek ostao samo potencijal, tako je i danas i svi se još uvijek nadaju da će nešto pokazati u sljedećem periodu. Ima sreće pa se razbacuju klubovi novcem tako da je kvaliteta nepovezana s premijama!

  • kele2 01.07.2019.

    Kovačić je kvalitetan dečko i vjerujem da može biti još kvalitetniji mlad je on ima još sazrijevati pogotovo u glavi jer nekada kad bi kiksao to je bila glava a ne neznanje a danas u nogometu cijene više nisu realne mislim da je 45 previše jer onda manđo, luka modrić i raketa vrijedu 100 mil eura

  • VOLBEAT 01.07.2019.

    Bravo Mateo ! Sada samo još pokaži cojones i bit ćeš jedan od najboljih veznih

Komentiraj...
Vidi sve komentare