To je to što me zanima!

Napokon kraj crne serije Pavića i Mektića: Izborili 2. kolo Rima

Hrvatski par Mektić/Pavić nakon tri uzastopna poraza slavio je u prvom kolu protiv poljsko-francuskog para. Ovosezonski omjer pobjeda i poraza na zemlji im je 5-4
Vidi originalni članak

U prvom kolu Masters 1000 turnira u Rimu u konkurenciji parova treći nositelji i branitelji naslova Mate Pavić i Nikola Mektić svladali su Poljaka Lukasza Kubota i Francuza Eduarda Roger-Vasellina 6-3 i 6-3.

CHRIS EVERT Opaka bolest uzela joj sestru pa napala i nju: Legenda tenisa je završila s kemoterapijama...

Hrvatski par je tako prekinuo niz od tri poraza iz Beograda, Münchena i Madrida.

BECKER IZA REŠETAKA Teniski as žali se na zatvorsku hranu: 'Morat će se naviknuti. Usoljena govedina nije dobra'

Prvi set je odlučio break u drugom gemu. Mektić i Pavić izborili su 0-40 i nakon dvije propuštene break-lopte, treću su iskoristili za 2-0 i break zadržali do kraja seta.

U drugom setu kod 2-1 Kubot i Roger-Vasselin su na Pavićevom servisu izborili deuce i break-loptu, no naši su ju uspješno spasili, da bi u idućem gemu došlo do još jednog izjednačenja i break-lopte ovaj put na Mektića i Pavića, što su i iskoristili za prednost 3-2 koju su i potvrdili u idućem gemu iako su se na Mektićevom servisu ponovno morali suočiti s tri break-lopte. Zadnji break je ujedno bio i break za meč. Kod 5-3 Hrvati su kod 40-40 izborili meč-loptu koju su i iskoristili.

ATP RIM Borna Ćorić opet ispao u prvom kolu, izbacio ga srpski tenisač

U osmini finala čeka ih bugarsko-poljski par Dimitrov/Hurkacz koji je dan ranije svladao Dodiga i Krajiceka 2-6, 7-6 i 10-6 i tako spriječio meč u kojem bi sudjelovala tri hrvatska predstavnika.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nameless 10.05.2022.

    Mislio sam da će ispasti, ipak i Kubot i Roger- Vasselin imaju naslove i na GS 🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare