To je to što me zanima!

Napokon pozitivno priopćenje HNS-a: "Ponosni smo na sve"

"Izuzetno nas veseli što je prekrasna nogometna večer prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Tvrdili smo da Hrvatska može biti zemlja bez rasizma, diskriminacije te verbalnog i fizičkog nasilja na stadionu"
Vidi originalni članak

Dočekali smo i to, hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u službenoj utakmici pred svojim navijačima bez ijednog incidenta. Svjesni su toga i u Hrvatskom nogometnom savezu pa su se službeno zahvalili svima na korektnom ponašanju.

Priopćenje HNS-a prenosimo u nastavku:

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima te svima koji su doprinijeli organizaciji utakmice Hrvatska - Ukrajina na kraju koje je pun Maksimir proslavio veliku pobjedu Vatrenih u borbi za plasman na FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nakon dvije tužne godine bez domaće natjecateljske utakmice s publikom, bilo je prekrasno ponovno vidjeti jedinstvo između hrvatske reprezentacije i hrvatskih navijača koji su do vrha napunili stadion.

Dragi navijači, zahvaljujemo vam na potpori hrvatskoj reprezentaciji. Ponosni smo što je prodana i posljednja raspoloživa ulaznica za ovaj susret što pokazuje da je Savez pogodio s povoljnim cijenama ulaznica u pretprodaji.

Izuzetno nas veseli što je prekrasna nogometna večer prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Tvrdili smo da Hrvatska može biti zemlja bez rasizma, diskriminacije te verbalnog i fizičkog nasilja na stadionu, a svojim ponašanjem na maksimirskom stadionu to ste i potvrdili. Hvala vam!

Naši reprezentativci pokazali su koliko im znači vaš povratak na tribine srčanim nastupom i važnom pobjedom, a u svojim izjavama redom su istaknuli važnost povratka navijača.

Hrvatski nogometni savez ovim putem zahvaljuje premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH, Ministarstvu unutarnjih poslova i Ravnateljstvu policije, Ministarstvu hrvatskih branitelja i svim institucijama na odrađenom poslu prije, za vrijeme i nakon utakmice pri čemu je HNS dobio maksimalnu podršku da susret prođe bez sigurnosnih problema.

Obećali smo da će susret proći bez incidenata i da će se svaki navijač osjećati sigurno te zahvaljujemo svakom pojedincu i svakoj službi koji su doprinijeli da tako uistinu i bude.

Izbornik Ante Čačić najavio je da će u petak svi imati priliku vidjeti što je to hrvatska reprezentacija i što su to hrvatski navijači.

Zahvaljujući našim navijačima, našoj reprezentaciji, izborniku i stručnom stožeru i svima uključenima u organizaciju utakmice - izbornik je bio u pravu, bila je to večer na koju svi možemo biti ponosni!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Netjak_1 25.03.2017.

    Konacno da mozemo biti ponosni na svoje navijace!

  • helidon 25.03.2017.

    Uvijek će biti nepravde u nogometu. Ali bi.bilo ljepo vidjeti obitelji na utakmicama bez baklji i tuča huligana koji nevole sami sebe a ne Hrvatsku

  • mestar 25.03.2017.

    LJudi su shvatili da vi i politicari niste HNS ni drzava, nemojte mislit da su oni zaboravili tko radi protiv drzave i sporta. Da imate obraza, radili bi posteno ili bi sami napustili da vas nitko ne tjera, ali posto kod nas malo tko od birokrata ima obraz da odstupi sam onda nastane problem kakovi je bio. Dali su vam politicari sansu da se svi muljatori povucete onda ako ste pametni iskoristite tu sansu da se vise ne djelimo izmedu sebe zbog raznoraznih muljatora. Tko ne radi dobro, strucno i posteno van, drugi ako ne radi dobro isto van i tako redom. Treba uvest zakon da se svako nekoliko godina bira i da max netko moze ostat najvise dva puta od 4 g.na funkciji.Sport je bitan za svaku drzavu pa trebaju bit i ista pravila kao so se bira vlada.Dosta je tih koji dozivotno vladaju, pa ih ne moze nitko maknut i ako ne rade dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare