To je to što me zanima!

Napokon zaigrao: Kovačiću 80 minuta u 4-0 pobjedi Intera...

Derbi dana odigrali su Napoli i Lazio, a lopta je na utakmici šest puta završavala u mreži. Domaći su zabili 4 gola. Kovačić je igrao 80. minuta u Interovoj 4-0 pobjedi
Vidi originalni članak

Prava golijada danas se mogla gledati na talijanskim nogometnim terenima. Jedini Hrvat na travnjaku bio je Mateo Kovačić koji je odigrao 80 minuta u uvjerljivoj pobjedi Intera protiv Sampdorije. Nerazzurri su u mrežu Sampdorije pospremili četiri gola. 

Dvostruki strijelac bio je Icardi, a još su zabijali i Samuel i Palacio. Pobjedom se Mazzarrijeva momčad popela na peto mjesto ljestvice, posljednje koje vodi u Europu.

Derbi dana odigrali su Napoli i Lazio, a lopta je na utakmici šest puta završavala u mreži. Domaći su zabili četiri gola. Započeo je Mertens golom u 41. minuti, a završio je Gonzalo Higuain s tri gola u drugom poluvremenu. 

Strijelci za Lazio su bili Lulić i Onazi.

Najviše golova palo je na utakmici Verone i Fiorentine, čak osam. Gosti su pobijedili 5-3 i tako učvrstili svoju četvrtu poziciju.

Italija, 33. kolo:

Bologna - Parma 1-1 

Verona - Fiorentina 3-5

Livorno - Chievo 2-4

Napoli - Lazio 4-2

Sampdoria - Inter 0-4

Torino - Genoa 2-1

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zokinjo 14.04.2014.

    hahahhahahaha

  • dario_s 14.04.2014.

    guarinn,nakamoto,palacios i onaj celavi kompleksas cambiaso bi prije dali guze nekom nego kovacicu loptu, sva sreca pa ovaj novi hernanes oce dodati i onaj mali alvarez!

  • wideawakegirl 13.04.2014.

    Folirant ne pricaj gluposti,juve ima nekih 8 bodova pred romom koja igra sjajno,i nadam se da ce sljed god bit jos zanimljivije te da ce Roma konacno uzet skudeto,a ne treba otpisat ni napoli. Franc. liga je najlosija.njem je pak dosadna iako klubovi nisu losi. Eng i spanjolska su definitivno vrh europskog klupskog nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare