To je to što me zanima!

Napoli objavio šokantnu vijest: Radošević stigao na posudbu!

Stvar je tehničke prirode kako će Napoli predstaviti taj transfer, kao i ono što smo potpisali, kaže predsjednik Hajduka nakon objave Napolija o posudbi Radoševića...
Vidi originalni članak

Poput bombe odjeknula je Splitom vijest objavljena na službenoj stranici Napolija, u kojoj stoji kako je Radošević stigao iz Hajduka na posudbu do ljeta, a na ljeto će Napoli imati pravo prvokupa mladog reprezentativca Hrvatske. Činilo se kako su Napolitanci preveslali Splićane, no sve je brzo primirio predsjednik Hajduka Marin Brbić.

- Stvar je tehničke prirode kako će Napoli predstaviti taj transfer, kao i ono što smo potpisali. Činjenica je kako je ugovor potpisan, te kako je Radošević igrač Napolija u sljedeće četiri i pol godine. Uostalom, ako Napoli to želi, neka nam Radoševića vrati na ljeto, mi ćemo ga vrlo rado uzeti natrag – nasmijao se dobro raspoloženi predsjednik Hajduka, kao da je želio otkloniti svaku sumnju u posao koji je danas zaključio.

Izvori bliski Hajduku potvrdili su nam kako su Napoli i Hajduk doista potpisali posudbu Radoševića s pravom prvokupa na ljeto, no s obzirom da Splićani dobivaju veći dio odštete za transfer odmah, a tek manji dio na ljeto, ne postoji mogućnost da ih Talijani izigraju. Razloge ovakvog ''driblinga'' pojasnio nam je menadžer Marko Naletilić.

- Da je Napoli odmah registrirao Radoševića, on bi bio na listi ''stranaca'' tijekom cijelog trajanja ugovora, dakle sljedeće četiri i pol godine. S obzirom da ih talijanski klubovi smiju imati samo pet u momčadi, pokušavaju na svaki način pronaći rupu u propisima. Ovako će Radošević službeno postati njihov tek na ljeto, kad Hrvatska uđe u Europsku uniju, te kao takav neće biti ''stranac'' – pojasnio je Naletilić.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • bbbbb 01.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mestar 01.02.2013.

    Nece vam uspjet uzdrmat Hajduka! DZaba vam uvijek neke sokantne vijesti!

  • CR7 AND HAJDUK 01.02.2013.

    pa i nije toliko ovo lose glavno da je hajduk dobio pare da ga uefa ne izbaci iz europe iako za 2 godine mogli su dobiti 3 puta vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare