To je to što me zanima!

Napoli kiksao u Belgiji, Slaviju je s dva gola srušio bivši 'kralj'

U ranijem terminu 2. kola Lige prvaka odigrane su dvije utakmice - jedna iz skupine E i jedna iz F. U Belgiji su Genk i Napoli odigrali bez golova, dok je Borussija s dva gola Hakimija slavila u Češkoj
Vidi originalni članak

U susretu 2. kola F skupine nogometne Lige prvaka Borussija Dortmund je na gostovanju pobijedila prašku Slaviju sa 2-0 (0-0).

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Achraf Hakimi koji je zabio golove 35. i 89. minuti. Marokanski branič, koji je u Dortmund stigao u srpnju prošle godine na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida, je zabio oba gola nakon brzih kontri njemačkog sastava.

U drugom susretu iz ove skupine u derbiju večeri sastaju se Barcelona i Inter. Na ljestvici vodi Borussija sa četiri boda, dok Barcelona, Slavija i Inter imaju po bod.

Napoli lomio Genk, ali nije uspio

U susretu iz E skupine Genk Napoli su odigrali bez golova. Gosti su u prvom poluvremenu čak tri puta gađali okvir gola. Dva puta Arkadiusz Milik, a jednom Jose Callejon, ali nisu uspjeli svladati Gaetana Couckea.

U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Liverpool i RB Salzburg. Na ljestvici vodi Napoli sa četiri boda, RB Salzburg ima tri boda, Genk jedan, a Liverpool je bez bodova, ali i s utakmicom manje. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.10.2019.

    Ocekivana pobjeda Borussije a iznenadio me kiks Napolija

Komentiraj...
Vidi sve komentare