To je to što me zanima!

Napoli napravio uslugu Juveu koji se odvojio na vrhu Serie A

Roma je u Napulju pretrpjela drugi poraz u sezoni, a Napoli produžio niz bez poraza na 7. utakmicu. To je iskoristio Juve koji se slavljem kod Empolija odvojio na vrhu...
Vidi originalni članak

Nakon subotnjih utakmica desetog kola Serie A neke su stvari na vrhu puno jasnije. Juventus je vratio tri boda prednosti pred Romom koja je izgubila kod Napolija, a nebeskoplavi iz Napulja makar su privremeno došli na treće mjesto ljestvice.

Napoli je protiv Rome poveo već u trećoj minuti nakon što je Insigne s lijeve strane uputio udarac koji je od odbijanca dočekao Higuaín te akrobatski zabio za vodstvo. Argentinac je kumovao i drugom golu domaćih pet minuta prije kraja kada je proigrao Callejóna za 2-0. Josip Radošević s klupe je pratio pobjedu svoje momčadi.

Vodeći Juventus dočekao je kiks Rimljana na najbolji mogući način i slavljem kod Empolija povećao razliku na čelu. Andrea Pirlo briljantno je pogodio iz slobodnjaka u 61. minuti, a 11 minuta poslije pitanje pobjednika riješio je Álvaro Morata krasnim udarcem nogom s desetak metara udaljenosti.

Reuters/PIXSELL

Subotnji program desetog kola od 20:45 zaključuju Parma i Inter.

Serie A, 10. kolo

  • Napoli - Roma 2-0
  • Empoli - Juventus 0-2
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Juventus32 01.11.2014.

    Pirlo maestrooo! Prvo poluvrijeme loše, drugo solidno naravno kad je ušao Tevez. Trebaju igrati Tevez i Morata u napadu a ne onaj panj Llorente. Opet je plus tri, forza Juve...

  • strmi007 01.11.2014.

    i OPET juve prvi,dugo je Roma bila izjednačena s njima

  • LiLu 01.11.2014.

    kad je Pirlo na terenu svaki slobodnjak je 90 % gol ,kako to majstor profinjeno izvodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare