To je to što me zanima!

Napoli ne posustaje: Gabbiadini u zamjenu za Nikolu Kalinića

Već se neko vrijeme priča o poetncijalnom odlasku Nikole Kalinića (28) u redove Partenopea, a sada je priča dobila dodatan zaplet. Fiorentina i Napoli dogovaraju razmjenu igrača
Vidi originalni članak

Iako je Napoli doveo Arkadiusza Milika iz Ajaxa, čini se kako to ipak neće biti dovoljno. Nakon što je Gonzalo Higuain otišao za 90 milijuna eura put Juventusa, Manolo Gabbiadini (24) dobio je zadatak zamijeniti Il Pipitu. No u remiju 2-2 protiv Pescare, pokazao je da se radi o poptuno drugačijem tipu igrača - kojeg Napoli ne treba.

Već se neko vrijeme priča o poetncijalnom odlasku Nikole Kalinića (28) u redove Partenopea, a sada je priča dobila dodatan zaplet. Ako je suditi prema talijanskim medijima, koji uključuju Sky Sport Italia, Mediaset Premium, SportItalia i tako dalje, Fiorentina i talijanski viceprvak dogovaraju razmjenu igrača.

Everton je već poslao ponudu za Gabbiadinija vrijednu 25 milijuna eura, ali Napoli bi radije zamijenio bivšeg napadača Atalante, Bologne i Sampdorije za hrvatskog reprezentativca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marko129 25.08.2016.

    Ja bi ga volio vidjeti u Španjolskoj ligi

  • El Tractor 25.08.2016.

    Gabbiadini i za Napolijeve novce uzeti Jovetića od Intera, mislim vrhunski posao Fiorentine.

  • strmi007 24.08.2016.

    propali napadać

Komentiraj...
Vidi sve komentare