To je to što me zanima!

Napoli se namučio do pobjede protiv Salernitane u gostima

Napoli je jedva došao do tri boda protiv predzadnje momčadi Serie A. Utakmicu je odlučio Piotr Zielinski koji je u 61. minuti zabio jedini gol
Vidi originalni članak

U 11. kolu talijanske Serie A Napoli je ostvario novu pobjedu, jubilarnu desetu ove sezone. S 1-0 je pobijedio Salernitanu u gostima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrlo teško je Napoli osvojio tri boda kod pretposljednje momčadi na ljestvici koja je u ovom ogledu upisala osmi poraz u sezoni. Utakmicu je odlučio Piotr Zielinski koji je u 61. minuti postigao jedini gol.

Inače, dvoboj je bio vrlo napet pa su oba sastava kraj dočekali s desetoricom. Prvo je u 69. minuti isključen domaći igrač Kastanos, dok je sedam minuta kasnije crveni karton zaradio i igrač Napolija Koulibaly.

Bila je ovo osma prvenstvena utakmica u sezoni u kojoj Napoli nije primio pogodak te je opet samostalno na vrhu ljestvice.

Nedjeljni junak bio je Dušan Vlahović koji je postigao sve pogotke u pobjedi Fiorentine protiv Spezije od 3-0 i proboj na sedmo mjesto ljestvice. Inače, Vlahović je došao do brojke od osam prvenstvenih pogodaka ove sezone te je trenutačno na diobi drugog mjesta ljestvice strijelaca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • adis23 01.11.2021.

    Ovaj Vlahović igra sezonu života!

Komentiraj...
Vidi sve komentare