To je to što me zanima!

Napolijeva "četvorka" Chievu, Juventus se poigrao s Lazijom

Napoli je u Veroni s 4-2 svladao borbeni Chievo. Josip Radošević nije bio niti na klupi. U Torinu se Juventus poigrao s Lazijom, kao i u Superkupu prije dva tjedna
Vidi originalni članak

Odigrane su prve dvije utakmice 2. kola Serie A, a favoriti su očekivano pobijedili.

Napoli je u Veroni s 4-2 svladao Chievo. Dvaput su se domaći preko Paloschija vraćali nakon zaostatka (Hamšik i Callejon) pa se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 2-2. U 64. minuti svoj drugi gol zabio je Hamšik, a Higuain je nastavio puniti mreže kao što je to radio i u Madridu

Napoli je u ljetnom roku doveo nekoliko sjajnih pojačanja i ako je suditi po startu sezone, bit će kandidati za naslov usprkos odlasku Cavanija.

Josip Radošević nije bio niti na klupi.

U Torinu se Juventus poigrao s Lazijom, kao i u Superkupu prije dva tjedna. Opet su im dali četiri gola, a jedina je razlika što su gosti sada dali počasni gol, završilo je 4-1. Dvaput je u uvodnih 25 minuta poentirao Vidal, a nakon njega još Vučinić i Tevez.


Idi na 24sata

Komentari 16

  • ćubio 01.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nathan23 01.09.2013.

    Juve je najbolji i tako će ostati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • CroRealM 01.09.2013.

    velika pogreška reala šta su pustili higuaina

Komentiraj...
Vidi sve komentare