To je to što me zanima!

Napušta Romu: Nainggolan je novi igrač milanskog Intera

Belgijski veznjak napustio je Romu u dogovoru teškom oko 38 milijuna funti i potpisao četverogodišnji ugovor. Inter će Romi platiti 24 milijun funti, a prema Rimu će uputiti i svoja dva igrača - Santona i Zanioloa
Vidi originalni članak

Radja Nainggolan je službeno novi Interov igrač, objavio je na svojim stranicama milanski klub.

Belgijski veznjak napustio je Romu u dogovoru teškom oko 38 milijuna eura i potpisao četverogodišnji ugovor. Inter će Romi platiti 24 milijuna eura, a prema Rimu će uputiti i svoja dva igrača - braniča Davidea Santona i veznjaka Nicolu Zanioloa, piše BBC.

Nainggolan je u Romu došao 2014. godine iz Cagliarija, a prošlog ljeta je s Rimljanima potpisao novi četverogodišnji ugovor.

Odigrao je 203 utakmice u dresu Rome. Postigao je 33 gola i 29 puta asistirao. S Romom je ove godine uspio doći i do polufinala Lige prvaka.

Nainggolan nije putovao na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, a odmah nakon toga je objavio da je njegova reprezentativna karijera završena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • El Tractor 27.06.2018.

    Kakve funte, riječ je o eurima, dati Santona je u svakom slučaju top potez, a kad dobiješ još ovakvog igrača tip top... I lik je potpisao već za Inter.

  • NIKE 27.06.2018.

    Jako dobar igrač, to je tip igrača kojeg kad stisneš on pruža još veći otpor.

  • valdifiori 27.06.2018.

    Too kakav deal za Inter ⚫️🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare