To je to što me zanima!

Naš Hajduk do danas prikupio nevjerojatnih 4 milijuna kuna!

Time su navijači još jednom pokazali da proces otkupa dionica shvaćaju kao nešto dugoročno važno i nevezano za kratkoročne sportske uspjehe ili neuspjehe, rekao je voditelj projekta Tomislav Mikulić
Vidi originalni članak

Danas je zadnji dan prvog projekta donacija Udruge Naš Hajduk, naziva Ili jesmo ili nismo. Navijači svojim donacijama otplaćuju stečene dionice od poduzeća Tommy, a donatori iznosa povezanog s godinom osnutka Kluba (1911kn) dobivaju posebnu zahvalu u obliku svoga imena i prezimena na dresu.

Zaključno sa jučerašnjim danom, Naš Hajduk je donacijama prikupio preko 4 mil. kn! Time je ova akcija postala jedna od najuspješnijih crowdfunding kampanju u povijesti Hrvatske i tu u trajanju od tek 45 dana. Posljednjih dana akcije, uplate su se intenzivirale, tako da su zabilježeni i redovi u Odjelu za članstvo na Poljudu.

Tomislav Mikulić, voditelj projekta stjecanja dionica rekao je sljedeće:

- Veliko hvala našim donatorima, ali i svim navijačima koji su širili ovu ideju zadnjih 45 dana. S posebnim ponosom se može istaknuti da su donacije stigle s gotovo svih kontinenata. Unatoč tome što sportski rezultati prve ekipe najčešće generiraju zadovoljstvo ili nezadovoljstvo navijača, uplate su se nastavile i nakon loših rezultata. Time su navijači još jednom pokazali da proces otkupa dionica shvaćaju kao nešto dugoročno važno i nevezano za kratkoročne sportske uspjehe ili neuspjehe.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • nokia010 02.12.2016.

    Bice i jos vise! Ziveo Hajduk ponos navijaca i osnivaca!

  • inidlaM 02.12.2016.

    Šta niste pitali tatu. Dao bi vam duplo od te siće.

  • f.bulsara 02.12.2016.

    Gabelicu....jesi ti na iglama isto? Pa koga briga za to kad sce ce zavrsit u njihovim analnim otvorima ili venama. Hajduku na zalost nema ni lipe. Mora da si i ti jedan od ove 'analne brace'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare