To je to što me zanima!

Naš Hajduk dobio alternativu: Stanje u klubu je nepodnošljivo

"Bit će Bili što su bili" naziv je građanske inicijative koju je u srijedu u Splitu osnovala grupa navijača Hajduka koja je nezadovoljna stanjem u tom klubu, doznaje se od predsjednika ove inicijative Vedrana Bukovca
Vidi originalni članak

Nama Hajduk puno znači, a stanje u klubu je neodrživo te ćemo svojim aktivizmom propitivati sadašnji način upravljanja klubom, rekao je Vedran Bukovac, predsjednik građanske inicijative "Bit će Bili što su bili".

Podsjetio je kako je većinski vlasnik Hajduka Grad Split, te je najavio kako će se novoformirana građanska inicijativa obratiti splitskom Gradskom vijeću s namjerom da se, kako je rekao, prekine sadašnje nepodnošljivo stanje u tom klubu.

Mi smo spremni i na argumentirano sučeljavanje s udrugom Naš Hajduk, jer nismo zadovoljni načinom na koji je ta udruga regulirala prikupljanje novca od članarine navijača Hajduka, kazao je Bukovac.

On naglašava kako aktivizam novoutemeljene građanske inicijative ima pet ciljeva.

Naši glavni ciljevi su povratak Hajduka Dalmaciji, privatizacija kluba ili njegov narodni model, izmjena načina upravljanja klubom, transparentno reguliranje članstva, te promoviranje hajdučkih vrijednosti, kazao je Bukovac. 

Naglasio je kako se ova građanska inicijativa zauzima da se stadion Hajduka nazove po njegovom najtrofejnijem i svjetski poznatom treneru Tomislavu Iviću, koji je bio inovator i veliki taktičar. Također, u ovoj građanskoj inicijativi smatraju kako sadašnji naziv klupske akademije treba promijeniti i nazvati je "Škola baluna barba Luka Kaliterna".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • FASTT 01.02.2019.

    Hajduk je 70 ih imao zlatnu generaciju jer je imao igrače i predsjednika Kirigina,danas Hajduk nema ni igrače ni predsjednika.Sta bi htjeli 6 mjesto je ko 1 u ovoj prćiji od lige sa ovakvim kadrom,Said Sehic,Memolla,Svi tromi,umorni za 4 ligu taman,fale igrači koji su kvalitetni a za takvog igrača moraš izdvojit milj.eura.Kamp fali 4,5 terena da se konačno mogu posložiti svi uzrasti ,treneri,skautska sluzba.Kondic.treneri sve promjeniti.U Dinamu ide sve super jer dečki igraju,placeni su i netko je sve to dobro poslozio.Pa sramota je da Hajduk ima jedan pomocni teren samo.

  • hyndaii 31.01.2019.

    Podrška Bukovcu i ostalima.A dolazi i DORH .Bilo je i vrijeme.

  • mihic82 31.01.2019.

    Moj Vedrane u koju borbu ti kreces...

Komentiraj...
Vidi sve komentare