To je to što me zanima!

"Naš Hajduk": Nismo zabranili Šimuniću nastup na turniru...

Mi se uvijek borimo protiv zabrana čak i kad su Mamićevi plaćenici u pitanju, rekli su o Šimunićevom nedolasku na splitski turnir "Četiri kafića" iz udruge Naš Hajduk
Vidi originalni članak

Nastavlja se priča o Josipu Šimuniću i njegovom nedolasku na turnir "Četiri kafića" u Splitu. Šimunić je trebao biti jedna od glavnih zvijezda splitskog turnira, bivši kapetan Dinama namjeravao je donirati novac, ali na kraju nije došao.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Pojavile su se priče kako je Torcida zabranila njegov nastup. Šimunić je 2011. godine birao između Dinama i Hajduka, a izabrao je zagrebački klub. To mu neki iz Torcide nikad nisu oprostili. No, organizatori "Četiri kafića" kažu kako im nitko iz Udruge "Naš Hajduk" niti iz redova Torcide nije spomenuo Šimunića.

- Nije bilo pritisaka. Neki igrači iz drugih krajeva nisu stigli zbog nevremena i zatvorenih dionica Sv. Roka i Maslenice. Ne radi se tu samo o Šimuniću, već i o Dariju Šimiću i Senijadu Ibričiću - rekli su iz organizacijskog odbora turnira.

Javio se i "Naš Hajduk" koji je demantirao kako je Torcida zabranila nastup Josipu Šimuniću. Oni tvrde da se ne koriste takvim metodama.

- Mi se borimo protiv zabrana, a posebno onih koje ograničavaju kretanje i govor, čak i kad su Mamićevi plaćenici u pitanju. Udruga "Naš Hajduk" nema veze s politikom, političkim strankama ili ideološkim prepucavanjima, a pogotovo ne s predizbornom kampanjom - dodali su iz udruge.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • hyndai 31.12.2014.

    Tako je,ta skupina luzera se čak borila protiv zabrane Mamiću kada ba je napao onaj umirući tovar.

  • zoranzdaz 31.12.2014.

    ne ulazim u to da li je "nas hajduk" zabranio nastup simunica ali sama rijec "placenik" izaziva sumnju u istinutost u njihovu izjavu da mu oni nisu zabranili nastup.moje osobno misljenje je da sa ovakvim istupima "nas hajduk" samo pravi vecu stetu sebi i svom imidzu.

  • moslavina995 31.12.2014.

    Onaj neki komentira kako osobno zna da Šimunić navija za Hajduk! Ma boli njega za Hajduk i zašto bi Joe ili bilo tko takav uopće navijao za Hajduk! Koje li gluposti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare