To je to što me zanima!

'Naš Hajduk' objašnjava: Nismo neprimjereni, komentiramo za dobrobit kluba, NO ima podršku

Sva izlaganja Našeg Hajduka na Skupštini isključivo su argumentiran komentar na rad i ostvareno u pojedinim segmentima rada unutar kluba, bez želje da budu neprimjerena ili protumačena kao takva, kažu iz NH
Vidi originalni članak

Nogometna Dalmacija živi još jednu sezonu sportskog i rezultatskog razočaranja te - neizvjesnost. Hoće Tudor ostati ili ne, tko će voditi momčad, tko će naslijediti Brbića i tko će voditi klub, hoće li ostati Stanić i Kepčija...?

Sve su to pitanja na koja se odgovori tek čekaju, a u međuvremenu na Poljudu su u ponedjeljak zajedno sjeli članovi klupskog Nadzornog odbora i udruge 'Naš Hajduk'.

VIDEO: Policija na treningu Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjednik u odlasku Marin Brbić Udruzi je poručio kako je na zadnjoj Skupštini bilo i neprimjerenih istupa iz njenih redova, a po svršetku današnjeg sastanka iz 'Našeg Hajduka' u javnost su pustili ovo priopćenje: 

Predstavnici Našega Hajduka sastali su se na Poljudu s članovima Nadzornog odbora HNK Hajduk. Naš Hajduk je obrazložio stavove rečene na Skupštini te je još jednom naglašena ranije iskazana podrška Nadzornom odboru kojeg su demokratskim putem birali članovi.

Istaknuta je autonomija Nadzornog odbora u donošenju odluka i njegova uloga kao jamca stabilnosti sustava te faktora kontinuiteta.

HAJDUK BEZ PREDSJEDNIKA Brbić: Odlazim jer mi je Naš Hajduk iskazao nepovjerenje na ponižavajući i jako grub način

Sva izlaganja Našeg Hajduka na Skupštini isključivo su argumentiran komentar na rad i ostvareno u pojedinim segmentima rada unutar kluba, bez želje da budu neprimjerena ili protumačena kao takva, a temeljena su na dostupnim dokumentima i objavljenim ciljevima.

Pred nadzornicima je važan zadatak imenovanja novoga predsjednika uprave i provođenje tranzicije na najbolji mogući način, u čemu također imaju našu podršku. 

Zajednički cilj svih dionika je veliki Hajduk, stoji u priopćenju kojim se oglasila udruga 'Naš Hajduk.'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Firefox_1 28.07.2020.

    Hajduk je nekada bio 2. najveći klub u regiji, a danas je 5. u HNL. I to 5 mjesto je uspijeh i bolje od onoga što realno zaslužuje. Međutim, ne treba sada svu krivicu svaliti na Tudora i igrački kadar. Jer najveći Hajdukov problem je uprava. Odnosno nevjerovatno neozbiljnost i neodgovornost odgovornih ljudi. Transferi su svake godine sve gori, pitanje je samo da li su ljudi zaduženi za transfere toliko nesposobni ili rade u nečijem drugom interesu, jer u Hajdukovom sigurno ne.

  • pišemistinu 28.07.2020.

    Kad će se dalmoši uozbiljiti? Jeli će doći taj dan ili će nastaviti sramotiti klub..klaunovi jedni svi skupa!

  • AdriaticDream 27.07.2020.

    Jeste li otplatili u cijelosti 25% dionica kojima upravljate? Da ili ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare