To je to što me zanima!

Naš Luka Modrić glavni je Harryjev adut za Dinamo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
On je pokazao kakav mozak ima. Samo mu treba dati loptu i naše igrače moramo naučiti da tako igraju, kaže Harry Redknapp, trener Tottenhama
Vidi originalni članak

Odlično je što igramo s Tottenhamom. Atraktivan suparnik, a nije u formi i možemo pobijediti. Takva je bila reakcija većine ljudi u Dinamu nakon ždrijeba za Uefinu ligu. No otad su se stvari malo promijenile, Tottenham se probudio.
Harry Redknapp u prve je dvije utakmice na klupi donio Tottenhamu četiri boda, a Luku Modrića pretvorio je u svog najboljeg igrača. Potvrdio je to i sam Harry.
- Luka ima nevjerojatan mozak za nogomet. Pogledajte samo zadnji gol protiv Arsenala. Primio je loptu u opasnoj zoni, između obrane i veznog reda, a na kraju je s njom došao u situaciju da puca i pogodi stativu. Sve što trebamo činiti je dati mu loptu. Naše igrače moramo uputiti da igraju na takav način - rekao je Redknapp, koji je tako baš u Modriću dobio najjačeg aduta uoči utakmice s Dinamom, koji bi Tottenhamu mogao biti ključan za prolazak skupine Lige Uefe.
- Luka je sjajan igrač. On može biti najveća zvijezda ove momčadi. Sjetite se kako je samo odigrao protiv Engleske na Wembleyu - još je ranije govorio Redknapp, a sad svoje riječi provodi u djelo.
Ono što je Redknapp promijenio jest da Luka više ne mijenja pozicije iz susreta u susret, ne igra zadnjeg veznog ili na lijevoj strani. Modrića je Harry stavio bliže golu, iza špice, onako kako je Luka igrao u Harkivu protiv Ukrajine. Tada je Bilić tu odluku proglasio jednom od svojih najboljih, a Tottenhamov trener očito se s time složio i napravio isto.
- Pričao sam s Bilićem o Modriću, rekao mi je da je on svjetska klasa. Ali nismo pričali o poziciji koju treba igrati - rekao je Redknapp. U svakom slučaju, pogodio je, zahvaljujući Lukinu buđenju, probudio se i Tottenham.
A Modrić više nije “ružno pače” prijelaznog roka, kako su Englezi već počeli tepati, iz susreta u susret pretvara se u “labuda”.

KAKO SU O LUKI PISALI ENGLEZI:

"Ovim transferom Spursi su postali kandidati za Top pet." (nakon potpisa)

"Vrijedi li on 21 milijun eura?" (nakon prve tri utakmice)

"Luka Modrić jedan je od najvećih promašaja prijelaznog roka." (nakon sedam kola)

"Modrić je pokazao pravu stranu. On je igrač za velike stvari." (nakon pobjede nad Boltonom)

"Luka se očito privikao na englesku ligu i bit će veliko pojačanje Spursa. Pravi igrač." (nakon remija s Arsenalom)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • z501 02.11.2008.

    ma dinamo dobiva..........dva u bok

  • vedran_zgb 02.11.2008.

    hendikep na spurse...navijam za dinamo al spursi su poceli igrat onak kak trebaju igrat...prije 2 tjedna bi drugacije mislio al sad je druga prica...

  • boško01 02.11.2008.

    mi imamo BOLETOPA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare