To je to što me zanima!

Naš Stipe! Miočić je ponosno razvio zastave Hrvatske i SAD-a

U kolovozu je i drugi put svladao Daniela Cormiera (41), a sad je Stipe Miočić (38) na zasluženom odmoru. Ponosno je pokazao hrvatsku i američku zastavu u dvorištu, dvije 'njegove' države
Vidi originalni članak

Uvijek je ponosno isticao da je američki borac hrvatskih korijena te s ponosom isticao svoju hrvatsku krv, a Stipe Miočić (38) je u dvorište ponosno postavio hrvatsku i američku zastavu. Od njegove posljednje obrane titule prošlo je skoro pet mjeseci, a teškaški prvak UFC-a još uvijek odmara.

U ovoj situaciji trenira kod kuće gdje ima privatnu dvoranu te je više posvećen kćeri Meelah Claire (2) te supruzi Ryan Marie. Kako je i sam istaknuo, posla vatrogasca neće se odreći pa je nastavio pomagati onima kojima je to potrebno, a čeka pravu ponudu za povratak u oktogon.

Otkako je Jon Jones (33) napustio titulu prvaka u poluteškoj kategoriji i najavio pohod na Stipu Miočića, čeka se datum da Dana White objavi kako je taj meč i službeno dogovoren, a do tada možemo samo nagađati. Spominje se i kako Francis 'Predator' Ngannou (34) zaslužio novu priliku za napad na titulu jer ima četiri pobjede u nizu.

SCENA IZ KULTNOG FILMA Jones se priprema za Stipu kao Rocky za Apolla: Trči sa psom

Još nije poznato što ćemo točno gledati, možda i susret Jona Jonesa i Ngannoua kao izazivača, ali vjerojatnije je da će Jones odmah dobiti priliku za napad na teškašku titulu jer u tom meču UFC vidi potencijalno veliku zaradu. No, još uvijek je sve samo u fazi spekulacije, a Stipe uživa kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe ekskluzivno za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kad stigne ponuda za meč, bit će spreman. Američko-hrvatski šampion želi nastaviti gdje je stao u UFC-u i postati najbolji teškaš u povijesti najjače svjetske organizacije slobodne borbe.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • benito_1 05.12.2020.

    Pa on je već proglašen najvećim u povijesti !E moje piskaralo.

  • Balkan 80 05.12.2020.

    Ma on je ok tip.... Hrvatski nepriča al to je nevazno..... Ima vas koji pričate Hrvatski i tu živite a niste ni H od Hrvata

  • 05.12.2020.

    Stričeki i tete, pa kaj je vama trebala slika njega sa zastavom Hrvatske da bi skužili da je on Hrvat po porijeklu. Gospon se zove Stipe, ima stetoviranu šahovnicu na nogi, na svojim prvim nastupima se boril u gačicama sa hrvatskom šahovnicom, svi su mu rođeni u HR. Japa i mama su mu otišli trbuhom za kruhom u SAD di se Stipan rodil. On voli Jameriku al je naš čoik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare