To je to što me zanima!

Haye razbio De Morija za dvije minute: Poraz hrvatskog zeta

Najavljivao je požeški zet pobjedu protiv favoriziranog Davida Hayea, ali Britanac je opravdao očekivanja londonske publike i nokautirao Australca za samo dvije minute
Vidi originalni članak

David Haye nakon tri i pol godine vratio se boksu sa stilom. Nakon nešto više od dvije minute u prvoj rundi Britanac je serijom udaraca u glavu nokautirao Australca Marka de Morija , požeškog zeta, pred 16.000 gledatelja u O2 Areni.

- Imao sam sjajnu podršku. Osjećam se bolje nego ikad prije, De Mori je bio čvrst, ali nije izdržao. Vjerujem da će ova nova, poboljšana verzija mene, ići do kraja - rekao je Haye nakon meča.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji ostavio je De Morija bez svijesti nekoliko minuta, Mark se pridigao tek uz pomoć liječničke ekipe. Najava je to možda i novog pohoda 35-godišnjeg Hayea na svjetski naslov.

Od samog početka bio je dominantan i nije dopustio Australcu da mu pokvari plan. Nakon što je izbjegao De Morijev udarac, desnica je sjela na svoje mjesto. Protivnik je bio grogiran, a dokrajčila ga je serija udaraca. Sudac je morao prekinuti meč.

- Nisam bio nervozan zbog povratka. Pomislio sam: "Pa ovdje pripadam!". Cijela ekipa napravila je sjajan posao - rekao je Haye pa na pitanje bi li htio ukrstiti rukavice s Tysonom Furyjem rekao da bi radije da mu protivnik bude Anthony Joshua .

- Želim ujediniti titulu u teškaškim verzijama - jasan je bio za kraj 35-godišnji Britanac.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kirby30 17.01.2016.

    k

  • OrcaPerestrojka 17.01.2016.

    Ja sam siguran da u birtijama u Požegi ima jačih od tog zeje.

  • gladijator 17.01.2016.

    Ja Hayea pratim još od prije meča sa Kličkom. Lennox Lewis je jednom prilikom prije dosta godina izjavio da u njemu vidi svog nasljednika sa otoka. Onaj meč sa Kličkom nije pravo mijerilo njegove snage, navodno mu je Kličko slomio palac na nozi na samom početku meča....uprkos svemu pokazao je Chisori koliko je jak. S Chisorom se Kličko mučio, Haye ga je pojeo. Haye ima top u ruci, to sam napisao i nakon Morojevih trabunjanja i provociranja. Haye mu je i sam rekao " Zbog ovog te čeka nokaut" ! Obećano- ispunjeno! Haye mi je jedan od dražih boksača, bez obzira što je Moro iz Hrvatske, navijao sam za Hayea, bravo Haye!

Komentiraj...
Vidi sve komentare