To je to što me zanima!

Naš zlatni vaterpolo: U-20 Hrvatska je prvak Europe!

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske do 20 godina pobijedila je Crnu Goru 10-4 u finalu EP-a. Tako je hrvatski vaterpolski niz nastavljen novim zlatom
Vidi originalni članak

Prošloga ljeta hrvatski juniori uzeli su peto mjesto na Europskom prvenstvu, u četvrtfinalu ih je izbacila Crna Gora. Račun je na naplatu stigao godinu dana kasnije, u finalu EP-a do 20 godina. Momčad izbornika Ivana Asića pobijedila je neočekivanom lakoćom, sa čak šest golova viška.
U prve dvije četvrtine igrala se izjednačena utakmica, po tri gola pala su sa svake strane. A onda - razbijanje! Hrvatska je, predvođena Sandrom Suknom, važnim A reprezentativcem, zabila sedam golova, a primila samo jedan. Kraj su hrvatske vaterpolske nade dočekale s raširenim rukama, nikakve neizvjesnosti nije bilo u završnici finala.
Sjajan doseg ove hrvatske momčadi samo je nastavak niza briljantnih rezultata hrvatskoga vaterpola ovoga ljeta. Seniori su uzeli srebro u Svjetskoj ligi i broncu na EP-u, juniori su prvaci svijeta, a čak je i studentska reprezentacija došla do srebra na Univerzijadi. Doista, imamo vaterpolsku sadašnjost, ali i budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • innelli 28.09.2009.

    Sve čestitke ovim sjajnim momcima.

  • lexaurin 28.09.2009.

    Zar nisu zaslužili malo veći naslov i članak?

  • Marko_1992 27.09.2009.

    eHrvatska treba vasu pomoć... http://www.erepublik.com/en/referrer/Marko-Zuja

Komentiraj...
Vidi sve komentare