To je to što me zanima!

Naša dvoranska zvijezda nije mogla protiv prvakinja svijeta

Naš najbolji ženski par Radanović-Fabris u najmanju ruku nije imao sreće sa ždrijebom, Brazilke Larissa i Talita ne samo da su braniteljice porečkog naslova iz 2015., nego su i svjetske prvakinje
Vidi originalni članak

Odbrojavanje je gotovo, porečka uvala Peškera sljedećih će dana biti mjesto najbolje svjetske odbojke na pijesku! Swatch Major Seires turnir po drugi puta se igra u našem istarskom dragulju, a kako je već to postala mala tradicija – dani su to kada u Poreču živa na termometru dosiže rekordne visine. Srijeda je, tako, zamirisala na tropske uvjete, no odbojkašice i odbijkaši u takvim se uvjetima snalaze poput riba u vodi.

Kvalifikacije za naše nisu počele sjajno, no teško je očekivati čuda u ovakavoj konkurenciji. Maja Roško i Nicola Jelić „legle“ su protiv Njemica Bieneck i Grossner (14-21, 10-21).

Bio je to okršaj u Zelenoj Laguni, više od 24 poena naše cure nisu mogle dohvatiti, pa su se pridružile Marku Matiću i Marku Vujnoviću, koji su svoje poraze od Norvežana Soruma i Eithuna (12-21, 6-21) ubilježili ranije. Izgubile su tada  i Stela Vukasović i nikolina Klarić, i to od srpske kombinacije Matić Milošević, u 26 minuta uzele su im ukupno 20 poena. 

Brazilke Larissa i Talita, prošlogodišnje pobjednice i aktualne svjetske prvakinje, bile su prve protivnice našoj dvoranskoj zvijezdi Samanti Fabris, koja igra u paru sa Sarom Radanović. Ždrijeb ih nije mazio, u najmanju ruku; dohvatile su 11 odnosno 17 poena i nakon 29 minuta Brazilkama morale priznati nadmoć. No, porečki se spektakl na 10 metara od mora tek zagrijava, četvrtak donosi superjake mečeve glavnog turnira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • netko iz 2 mase 29.06.2016.

    sviranje nekoj stvari

  • Number23 29.06.2016.

    Koj je to sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare